Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Comença la campanya «Per un Delta net», per acabar amb les conductes incíviques que embruten el litoral deltaic

S’ha presentat aquest matí a l’Ecomuseu de Deltebre i pretén conscienciar a la població, tant a la local com a la visitant, que cal adquirir conductes més cíviques i evitar la brutícia que s’acumula a les platges del Delta.

Publicat el16/2/2016

Comença la campanya «Per un Delta net», per acabar amb les conductes incíviques que embruten el litoral deltaic  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest matí s'ha presentat a l'Ecomuseu de Deltebre la campanya de sensibilització ambiental «Per un Delta net», que pretén conscienciar a la població, tant a la local com a la visitant, que cal adquirir conductes més cíviques amb l'entorn, afavorint així la reducció del volum de residus que embruten el litoral deltaic. 

La campanya ha estat presentada pel director del Parc Natural del Delta de l'Ebre, Francesc Vidal, qui ha estat acompanyat de representants del COPATE, de l'Associació de Voluntaris del Parc Natural i dels set ajuntaments deltaics: l'Ampolla, Camarles, l'Aldea, Deltebre, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja. La iniciativa compta amb el suport de l'Associació d'Empreses i Serveis Turístics del Delta i la participació de l'Escola del Parc, Musclarium i Aturebre.

L'acte central de «Per un Delta net» serà l'acció conjunta de neteja d'espais naturals i periurbans, que es farà el 13 de març i on cada municipi escollirà una zona del seu entorn per a netejar. La campanya es complementarà amb un cicle de xerrades i el repartiment de 4.500 fulls informatius amb les sancions per les conductes incíviques i les conseqüències que provoquen la brutícia que llencem en el nostre entorn natural. El 15 de maig es participarà en l'European Clean Day i es farà una neteja a la Punta de la Banya la primera quinzena d'agost.

Comença la campanya «Per un Delta net», per acabar amb les conductes incíviques que embruten el litoral deltaic  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris