TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s

DesprÚs dĺhaver-se disputat les proves del Circuit de curses per muntanya del 2018 i les del Circuit de canicr˛s 2017-2018, Pinell de Brai va acollir lĺacte de cloenda i entrega de trofeus als guanyadors en les diferents modalitats i categories. En lĺacte es va presentar el calendari de curses per muntanya del 2019 i del circuit de canicr˛s 2018-2019.

Etiquetes   curses per muntanya, canicros, circuitebre, pinell de brai

Publicat el1/12/2018

DesprÚs d'haver-se disputat les 14 proves del Circuit de Curses per muntanya de les Terres de l'Ebre d'aquest 2018 i les 5 del Circuit de Canicr˛s 2017-2018 nomÚs feia falta fer l'entrega de premis que va celebrar-se ahir, divendres 30 de novembre, a Pinell de Brai.

Al local de la Pianola van aplegar-se mÚs de 200 persones, la major part els mateixos guardonats per˛ tambÚ acompanyants i altres corredors i corredores que no van voler perdre's l'acte en el que tambÚ es van anunciar les curses per al 2019.

L'acte el van obrir l'alcaldessa de Pinell de Brai, Eva Amposta; el president de l'Associaciˇ Esportiva Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre (AECMTE), Jordi Bort; i la representant territorial de l'Esport de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny que van destacar źels valors de la muntanya i les particularitats de cada cursa, aixÝ com la implicaciˇ de patrocinadors i centenars de voluntaris, que junt amb els corredors i corredores, sˇn peces clau de cada cursa que donen a conŔixer el territori a travÚs del medi natural i l'esport╗.

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...tots els guardonats dels circuits de curses per muntanya 2018 i canicr˛s 2017-2018.


L'acte va continuar amb la projecciˇ d'un vÝdeo resum de cadascuna de les curses i canicr˛s de la temporada que es tancava i tot seguit Agus i Paula, conductors de l'acte, van anar cridant als guanyadors i guanyadores de les diferents modalitats i categories comenšant pel III Circuit Canicr˛s Terres de l'Ebre 2017-2018, del que les tres primeres classificades absolutes han estat la Clara Bosch i Terra (Kiwoko), Estel Lerin i Ela (CE Trail Tarraco) i Carme Torta i Mila (Desakato Club Fondistes Rapitencs). En homes el podi absolut l'han ocupat Aitor Tomßs i Rei, Josep Geira (CCE La Foradada) i Javier Alonso i Kyra.

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut femenÝ del 3r Circuit Canicr˛s Terres de l'Ebre.


El podi absolut femenÝ de l'11Ŕ Circuit de curses per muntanya del 2018 l'han ocupat Heura Pi˝ol (AE Extrem Team Tivissa), MÝriam Estorach (BTT Montbike) i MÝriam MartÝ (BTT Montbike), mentre que en homes el guanyador ha estat VÝctor Hugo Vicente, seguit per VÝctor Mestre (BTT Montbike) i Jordi Navarro (Trail Roquetes).

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut femenÝ de l'11Ŕ circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre.


En l'acte tambÚ es va entregar el trofeu de finisher a les 2 corredores i 8 corredors que han fet totes les curses del Circuit, aixÝ com el reconeixement als clubs amb mÚs puntuaciˇ encapšalats pel Club BTT Montbike, seguit per Trail Roquetes i el Centre Excursionista Ulldecona Sud Actiu.

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut masculÝ de l'11Ŕ circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre.


Finalment i per cloure l'acte es va presentar el calendari del 12Ŕ Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre 2019 i del 4t Circuit Canicr˛s Terres de l'Ebre 2018-2019. Pel que fa a les curses per muntanya la principal novetat serÓ la creaciˇ d'un circuit de curses exprÚs, amb 8 proves i que, per reglament, tindran un mÓxim de 20Km i 1.000 metres de desnivell positiu i de les que se n'hauran de fer 6 per a optar a la classificaciˇ final. Pel que fa a les curses absolutes, es passa de les 14 del 2018 a 12 per al 2019, amb les sortida de les curses de Falset, Alfara de Carles, Horta de Sant Joan, Tortosa i La SŔnia i l'entrada de Campredˇ, PaŘls i Flix. En canicr˛s al 2019 hi haurÓ un total de 4 curses, una menys que al 2019, amb la sortida de la prova de La RÓpita. AixÝ tots dos circuits queden de la segŘent manera:

12Ŕ Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre 2019:

 • 27/1/2019: Cursa del Pastisset (Benifallet): cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 10/2/2019: Cursa Les II Torres (Campredˇ): cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 24/2/2019: Cursa dels Biberons (Pinell de Brai): cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 10/3/2019: Cursa La Cameta Coixa (Miravet): cursa absoluta, j˙nior i cadet.
 • 24/3/2019: Cursa Serra de les Fites (La Pobla de Massaluca): cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 7/4/2019: Trencacims (PaŘls): cursa absoluta, j˙nior i cadet.
 • 1/6/2019: KM Vertical Roquetes: cursa absoluta, j˙nior i cadet.
 • 10/8/2019: Cursa de l'Airosa (Mas de Barberans): cursa absoluta, j˙nior i cadet.
 • 15/9/2019: Duextrem Amposta: cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 29/9/2019: Pujada al MontsiÓ (Alcanar): cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 20/10/2019: Cursa Punta de l'Home: cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.
 • 3/11/2019: Cursa CamÝ de Sirga (Mˇra d'Ebre): cursa absoluta, exprÚs, j˙nior i cadet.


4t Circuit Canicr˛s Terres de l'Ebre 2018-2019:

 • 10/11/2019: Masdenverge
 • 23/12/2019: L'Aldea
 • 10/2/2019: Campredˇ
 • 17/3/2019: Amposta

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s


Hostal Cling 43 (Bed & Breakfast)

Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s Cloenda circuits curses per muntanya i canicr˛s


Classificaciˇ final 3r Circuit Canicr˛s Terres de l'Ebre 2017-2018

J˙nior masculÝ:
1r Joaquim Valls

Sub23 femenÝ:
1a Mar Tarrats (Gos Esport Catalunya)

Sub23 masculÝ:
1r Guillem Bernaus

SŔnior femenÝ:
1a Eva Maria Segura (Club BTT Montbike)
2a Marga Abella i Wifi (Club BTT Montbike)
3a Rosa Maria Also i Arithz (Club BTT Montbike)

SŔnior masculÝ:
1r Josep MartÝn i Patxi (Club BTT Montbike)
2n Andreu CastellÓ i Maia (Rem La RÓpita)
3r Francesc Lluch (Running Trail Campredˇ)

VeterÓ femenÝ:
1a Tere Isierte i Vodka (A 4 Pelat)

VeterÓ masculÝ:
1r Pere Borrell i Llamp (Club Excta. ArÝtjol)
2n Felipe Guash i Manchita (CM Sant Mateu)
3r Paco Guzman i Llamp (CEU Sud Actiu)

MÓster masculÝ:
1r Jes˙s RodrÝguez (Gos Esport Catalunya)

Absolut femenÝ:
1a Clara Bosch i Terra (Kiwoko)
2a Estel Lerin i Ela (CE Trail Tarraco)
3a Carme Torta i Mila (Desakato C. Fondistes Rapitencs)

Absolut masculÝ:
1r Aitor ToÓs i Rei
2n Josep Geira (CCE La Foradada)
3r Javier Alonso i Kyra


Classificaciˇ final 11Ŕ Circuit Curses per Muntanya Terres de l'Ebre 2018

Cadet femenÝ:
1a Anna FerrÚ (Club BTT Montbike)
2a Maria TomÓs (Atletisme Terres de l'Ebre)

Cadet masculÝ:
1r Josep Maria Julve (CE L'Areny)
2n Eric LletÝ (Club BTT Montbike)
3r Lluc VallespÝ (AE Cota 705)

J˙nior femenÝ:
1a Amanda Gascon (Running Trail Alca˝iz)

J˙nior masculÝ:
1r Ramon Beltral (Club Trail INEF)
2n Pau LleixÓ (Trail CER La SÚnia)
3r Marc Segura (AE Cota 705)

Sub23 femenÝ:
1a Carla Gisbert (Club BTT Montbike)

Sub23 masculÝ:
1r Jordi CastellÓ (Lo Golafre Trail)
2n Guillem Arnau (CA Fraga Baix Cinca)
3r Marc LleixÓ (CE Xerta)

SŔnior femenÝ:
1a Laura Cua (Grup Alcanar)
2a Georgina Oliver (Trencacims)
3a └ngels BorrÓs (GR7 Jes˙s)

SŔnior masculÝ:
1r Pablo Lˇpez (Club Triatlˇ Basiliscus)
2n Sergio BellÚs
3r Oriol GŘell (CEU SudActiu)

VeterÓ femenÝ:
1a Sandra Pellisa (Atletisme Terres de l'Ebre)
2a Marta Casares (AE Cota 705)
3a Ana BelÚn BalguÚ (UEC Tortosa)

VeterÓ masculÝ:
1r AgustÝ Janini (Atletisme Terres de l'Ebre)
2n RaŘl Garcia (CE Priorat)
3r Albert Carbonell (Club BTT Montbike)

MÓster femenÝ:
1a Carme Sßnchez (Club BTT Montbike)
2a Montse del ┴guila (UEC Tortosa)
3a Teresa Forn (Sport HG AML Team)

MÓster masculÝ:
1r Octavio Redˇn (Oropesacorre)
2n Francisco J. Rey (CA Fraga Baix Cinca)
3r NarcÝs Franch (Trail Running Cabra Feixet)

Absolut femenÝ:
1a Heura Pi˝ol (AE Extrem Team Tivissa)
2a MÝriam Estorach (Club BTT Montbike)
3a MÝriam MartÝ (Club BTT Montbike)

Absolut masculÝ:
1r VÝctor Hugo Vicente
2n VÝctor Mestre (Club BTT Montbike)
3r Jordi Navarro (Trail Roquetes)

Finishers:
└ngels BorrÓs
Josep M. Brull
Albert Carbonell
Isidro Conde
MÝriam Estorach
JosÚ Fernßndez
RaŘl Garcia
Oriol GŘell
Fernando LletÝ
VÝctor MÚstre

Classificaciˇ equips:
1r Club BTT Montbike (Amposta)
2n Trail Roquetes
3r Centre Excursionista Ulldecona - Sud Actiu


pÓgina anterior

pÓgina segŘent