Tuga Active Wear

CAT | ES

Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre

S’ha celebrat duant el cap de setmana i va comptar amb la participació de 12 clubs repartits en les 5 categories.

Publicat el19/9/2016

Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Deltebre ha celebrat aquest passat cap de setmana el 22č Campionat de Catalunya de Llagut Catalą, tancant aixķ la temporada de rem d'aquest 2016.

La competició va comptar amb la participació de 54 tripulacions de 15 clubs d'arreu de Catalunya repartits en 9 categories d'infantils a veterans: V.E. Vogadors de Cambrils, Club Natació Badalona, Capgrossos de Mataró, Club de Rem Arenys, A.V. Baix a Mar Torredembarra, Club de Rem Santa Cristina, Club Nąutic Flix, Club Nąutic Bétulo, Club Nąutic Premią, Club de Rem Pescadors, Club Nąutic Móra d'Ebre i l'A.E. Xino Xano Deltebre, aquests śltims, organitzadors del campionat juntament amb l'ajuntament de Deltebre.

Durant tot el cap de setmana ha bufat el vent, tot i aixķ, la competició no es va interrompre, encara que sķ que va afegir dificultat a la celebració, sobretot a l'hora de col·locar els llaguts a la lķnia de sortida.

Dissabte la tarda es van fer les semifinals de les tripulacions veterą femenķ absolut masculķ. La resta de tripulacions van competir a les finals, que van comenēar a les 9 del matķ al riu Ebre.

En la categoria absoluta masculina es van imposar els Vogadors de Cambrils, amb un temps de 7:49:44, seguits del Club Nąutic Flix (7:50:60) i el Club de Rem Santa Cristina (7:53:47).

En fčmines, les del Santa Cristina es van emportar l'or, amb un crono de 08:30:99. La plata va ser per a les vogadores dels Capgrossos de Mataró (08:39:16) i el bronze per al Nąutic Premią (8:51:96).

Les fčmines locals de l'A. E. Xino Xano van fer podi en categoria veterą, quedant en tercera posició, per darrera de les de Vogadors de Cambrils i Club Nąutic Badalona.

Classificacions del Campionat (Federació Catalana de Rem)

Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre Celebrat el Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre


Fotos: EbreActiu.cat

Galeria de fotos al Facebook del 22č Campionat de Catalunya de Llagut Catalą a Deltebre

Comentaris