TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Celebrada l'ultima prova del III Circuit de carreres populars de Benicarló

Va ser aquest passat diumenge 21 de maig i hi van participar al voltant de runners

Publicat el25/5/2017

Celebrada l’ultima prova del III Circuit de carreres populars de Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Daniel Ramia i Marta Paulino, guanyadors de l’última prova del III Circuit de carreres populars de Benicarló


El passat diumenge 21 de maig es va celebrar l’última prova del III Circuit de carreres populars de Benicarló. Al voltant de 200 participants van prendre la sortida a les 9: 30h i 1h i 5 minuts després, Daniel Ramia Guillen, del Club Triatló Basiliscus aconseguia creuar la meta.

En dones, la primera a completar els 15k va ser Marta Paulino del Montbike Amposta, amb un temps 1h 22min.

Quant a la classificació per equips, va pujar al més alt del podi el Club Triatló Basiliscus, per davant del Club Triatló Peníscola i en tercera posició el grup Impossible is res de res!

La Penya l’Arjup de Benicarló, organitzadora de l’esdeveniment, va fer entrega d’un xec de 400 € a l’associació AFIVINA. La seva presidenta, Pilar Bayarri, es va mostrar molt agraïda, prestant-se a col·laborar en les properes edicions.

Per acabar la jornada esportiva, l'organització va fer un agraïment tots els col·laboradors, voluntaris, protecció civil, policia local i brigada d’obres i serveis, així com a la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Benicarló, per fomentar i promocionar l’esport popular.

El proper mes de juny es donarà per finalitzat el III Circuit de Carreres Populars de Benicarló, en un acte en el qual es farà entrega als vencedors del circuit de trofeus commemoratius, així com un detall a aquells participants que hagin completat les 7 proves.

Comentaris