Tuga Active Wear

CAT | ES

El 89% de les zones de bany de Catalunya reben una qual·lificació excel·lent

La Comissió Europea ha publicat aquest mes de maig el seu informe anual sobre l’estat de les aïgues de bany.

Publicat el26/5/2016

La Comissió Europea ha publicat el seu informe anual sobre l'estat de les aïgues de bany. Pel que fa a Catalunya, un 89% de les zones de bany analitzades tenen una qual·lificació excel·lent. En concret, del total de 273, en són 244 les que han rebut la màxima qualificació, a 13 es considera que la qualitat de l'aigua és bona i a quatre és suficient.

Les platges ebrenques de qualitat bona, però no considera com a excel·lent són les platges de Riumar, la Marquesa, la Bassa d'Arena de Deltebre i la platja de les Avellanes de l'Ampolla.

Aquest informe anual que emet l'Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) i la Comissió Europea, avalua la qualitat de les aigües de bany durant el 2015 i indica les zones on s'espera que siguin bones al 2016. 
L'informe indica que l'estat de les aigües de bany ha anat millorant constantment al llarg del temps, de manera que les zones de bany controlades per la UE que compleixen amb les normes mínimes de qualitat de l'aigua, han passat de ser un 56% el 1991 al 96% el 2015.

Més informació al web European Comission 

El 89% de les zones de bany de Catalunya reben una qual·lificació excel·lent | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris