Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Lo Balcó del Delta, la cursa nocturna del Circuit de Running Sèries Terres de l’Ebre

Camarles i els Lligallos acolliran, aquest pròxim 1 de juliol, la 7a edició de la prova, l’única nocturna del circuit de running ebrenc

Publicat el14/6/2017

Lo Balcó del Delta, la cursa nocturna del Circuit de Running Sèries Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El dissabte 1 de juliol, Camarles i els Lligallos acolliran una nova edició de la Cursa Nocturna Lo Balcó del Delta. La prova es presenta en dos modalitats, 5 i 10 quilòmetres i amb la novetat, en aquesta setena edició, de la modalitat marxa, que compartirà el recorregut de la cursa curta.

Aquesta és una de les proves veteranes del Circuit Running Series de les Terres de l'Ebre i és molt coneguda entre els runners pel seu recorregut planer, el que la fa ideal per a iniciar-se en les curses populars. La data en què es desenvolupa, en plena canícula estival, ha portat als organitzadors a fer-la començar a les nou de la nit, convertint així Lo Balcó del Delta en l'unica prova nocturna del Circuit d'enguany.

Per tal que la Cursa sigui, a més d'un esdeveniment esportiu, una jornada festiva i participativa, l'organització també ha programat una cursa per a xiquets i xiquetes, que començarà a les 19.30 h, una llonganissada per a tots els participants i un concert a partir de les 23 h, un cop finalitzada l'entrega de premis.

L'Ametlla de Mar serà el municipi que acollirà la pròxima prova del circuit ebrenc. Serà el diumenge 10 de setembre.


Més informació a de la 7a Cursa Lo Balcó del Delta

Comentaris