El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Més de 250 corredors, entre les tres modalitats de cursa, són els que van participar aquest passat diumenge a l’onzena edició de la Cursa per muntanya de Tivissa, prova que també va tancar la quinzena edició de la Copa Catalana de Curses per muntanya.

Publicat el11/10/2016

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Sortida de la cursa absoluta | EbreActiu.cat


  • Organitzada per l'Associació Esportiva Extrem Team i l'Ajuntament de Tivissa, la cursa va aplegar més de 250 corredors
  • La Cursa de Tivissa va proclamar Just Sociats i Ester Casajuana guanyadors de la Copa Catalana de Curses per muntanya


Més de 250 corredors, entre les tres modalitats de cursa, són els que van participar aquest passat diumenge a l'onzena edició de la Cursa per muntanya de Tivissa, prova que també va tancar la quinzena edició de la Copa Catalana de Curses per muntanya.

El del CEM La Cameta Coixa, Pere Aurell, va guanyar l'onzena cursa de muntanya de Tivissa en la categoria absoluta, mentre que Just Sociats, tot i no córrer a Tivissa, es va proclamar guanyador de la Copa Catalana de curses per muntanya de la FEEC. Aurell va cobrir els 24 quilòmetres i 1.578 metres de desnivell acumulat d'un recorregut molt tècnic i irregular, amb només 2 hores i 28 minuts, un temps força ràpid, imposant-se a les 2:35:34 del segon classificat, Xavier Espiña, del CE Guissonenc. A poc menys d'un minut del segon entrava a meta, Sergi Rodríguez, del CE Segarra amb un crono de 2:36:20.


Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Sortida de la cursa curta i d'iniciació | EbreActiu.cat


En dones, Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) va guanyar clarament la Cursa, creuant la línia d'arribada un temps de 3:16:51. La segona classificada de la cursa va ser Ester Casajuana (AAE Escola Treball) amb 3:31:15, que es disputava amb Puigarnau la Copa Catalana. Gràcies als punts d'avantatge, Casajuana es va proclamar guanyadora de la Copa Catalana. La tercera classificada i companya de club de Casajuana, va ser Marta Batalla (3:31:35).


Bassiyd i Paulino es mantenen líders del Circuit de Curses Terres de l'Ebre

Mustapah Bassiyd va fer el tretzè lloc a la classificació de la Cursa de Tivissa amb un temps de 2:51:53, el que li permet mantenir-se com a líder del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre. Luisma Mas, segon a la classificació del circuit ebrenc, va fer un temps de 3:00:31.

Marta Paulino, malgrat no haver participat en les últimes curses per temes de salut  (Km Vertical de Roquetes, Pujada al Montsià d'Alcanar i Tivissa), es manté líder del circuit ebrenc i es reincorporarà a la competició a la Cursa d'Ulldecona. La corredora de la UEC Tortosa, Diana Garcia Sogorb, va fer el novè lloc a Tivissa amb un temps de 3:53:07 i es manté en segona posició al Circuit.

A la cursa curta (16,5 Km i 1000+) els primers classificats en la categoria júnior van ser Quim Costa (1:36:41) i Carla Gisbert (2:38:31). I en la cursa per a cadets (9,5 Km i 580+), els primers en arribar a la línia de meta van ser Narayan Macià (0:48:03) i Cristina Tinajas (1:09:38).  Podeu consultar totes les classificacions de l'11a Cursa de Muntanya de Tivissa per modalitats i categories.

La jornada de diumenge es va completar amb curses infantils i un dinar de germanor per als participants i els més 80 voluntaris que van col·laborar perquè la Cursa de Tivissa tornés a ser, un any més, un èxit.

El Circuit trasllada la pròxima cita a la comarcal del Montsià, serà el diumenge 23 d'octubre a la 9a Cursa per Muntanya d'Ulldecona. Després de Tivissa, queden només 3 curses per a tancar la temporada de curses ebrenques: Ulldecona, la Cursa Camí de Sirga a Móra d'Ebre i la Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan.


Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Moments abans de la sortida  | EbreActiu.cat


Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya


Àlbums de fotos al Facebook d'EbreActiu:

Sortida cursa llarga

Sortida cursa curta i d'iniciació

Recorregut


Comentaris