Exposició fotogràfica DIFFUSSO de José Barrena. MUCBE, del 29 d’octubre al 13 de desembre 2020

CAT | ES

L'Associació Excursionista d'Amposta posa en marxa la seva Escola d'Escalada

L’escola d’escalada de l’Associació Excursionista d’Amposta "L’Agrupa" està pensada per a oferir una activitat de lleure saludable i que promou una vida activa. Tant per a nens com per a adults, i tot es pot realitzar amb pares i fills conjuntament.

Etiquetes   escalada, escola escalada, amposta

Publicat el15/10/2015

L'Associació Excursionista d'Amposta "L'Agrupa" arranca el curs escolar 2015-2016 amb una nova iniciativa, l'Escola d'Escalada.

Una escola pensada per a oferir una activitat de lleure saludable i que promou una vida activa. Tant per a nens com per a adults, tants per a nens com per a nenes, fins i tot es pot realitzar amb pares i fills conjuntament.

A nivell físic, l'escalada ajuda a millorar la força, la resistència, l'equilibri, la flexibilitat i la motricitat, tot reforçant la musculatura esquelètica de tot el cos ja que és necessària cada part per poder realitzar aquest esport.

A nivell psicològic, es millora l'atenció ja que abans de realitzar cap moviment s'ha d'estar plenament convençut que és el millor. La concentració, per no cometre cap error. La memòria per identificar els punts d'ancoratge en qualsevol tipus de posició. La imaginació, la confiança, l'autoestima i la capacitat per a prendre decisions, totes aquestes virtuts fan que l'escalada sigui un esport que reforça positivament el caràcter de la persona.

L’Associació Excursionista d’Amposta posa en marxa la seva Escola d’Escalada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

L'escalada és un esport molt motivacional ja que es pot apreciar com la persona supera els obstacles que es va trobant durant la seva pràctica i aquest fet fa que es potenciï l'esperit de superació , també, a la vida quotidiana. El fet de marcar-se objectius i superar-los també reforça positivament la nostra confiança, i si no s'assoleixen ens ensenya a tornar-ho a intentar.

Amb l'escalada es milloren les actituds i el compromís de cooperació; s'assumeixen responsabilitats i s'aprèn a ser solidaris.

Podeu contactar amb l'Associació Excursionista d'Amposta al telèfon 665 786 749 (Xavi) o al correu electrònic aeamposta53@gmail.com.

Font: Associació Excursionista d'Amposta.

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/27/2020#) AND (caducitat>=#11/27/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())