TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Ascó acull amb èxit la primera edició de la Marxa btt de les ermites

Organitzada pel Club Ciclista d´Ascó, es va celebrar ahir diumenge amb la participació de quasi 200 bikers entre les diferents modalitats de la prova

Publicat el8/5/2017


Cent vuitanta-quatre van ser el bikers que van completar ahir diumenge la primera edició de la Marxa de les ermites, organitzada pel Club Ciclista d'Ascó. La prova entrava així per primer cop i com a convidada, al circuit Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre.

A les nou en punt es va donar la sortida neutralitzada des de la Rambla Catalunya d'Ascó. El pilot de corredors va seguir pel carrer de les Camposines fins a sortir del nucli urbà i creuar la carretera, tall controlat pels Mossos. Pocs metres després, ja en zona rústica, començava la cursa amb dos recorreguts: el llarg, amb 38'5 km i 1.400 md+ i el curt, amb 22'5 km i 700 md+. La prova també es va disputar en la categoria e-bikes, que van fer el circuit llarg.

David Pardo Garcia (independent) va ser el primer en completar la Marxa en la categoria curta, amb un temps 1:17:02 i en dones, el podi el va encapçalar Sara González Llambrich (Mega-bici – Revista L'Olivé) amb un temps d'1:45:25).


Ascó acull amb èxit la primera edició de la Marxa btt de les ermites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... David Pardo i Sara González, primers classificats en la categoria curta


Els primer classificats de la cursa llarga en les categories masculí i femení, van ser Pau Romero Barceló (independent), amb un temps de 1:44:44 i Arantxa Salvadó Vergés (Mega-bici – Revista L'Olivé), amb un crono de 2:30:11.


Ascó acull amb èxit la primera edició de la Marxa btt de les ermites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Pau Romero i Arantxa Salvadó, primers classificats en la categoria llarga


L'equip més nombrós va ser el Club BTT La Ràpita.

A la pròxima cita del circuit, la Xallenger deixa la Ribera d'Ebre i es desplaça al Montsià. Serà el 18 de juny que tindrà lloc a Amposta i organitzada pel Club BTT Montbike, la Duextrem Lo Coll Llarg. Hi haurà dos recorreguts, el llarg (40 km i 1100 mts+) i el curt (26 km i 750 mts+), tots dos puntuables a la Xallenger.

Totes les classificacions  Comentaris