Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

Arriba el primer corredor de la CAT 700

El reusenc Joan Carrillo ha estat el primer en completar la tercera edició de la CAT 700, la prova en btt que travessa Catalunya dels Pirineus al Delta de l’Ebre

Publicat el3/7/2017

Aquest matí ha arribat al càmping Eucaliptus d'Amposta el primer participant de la tercera edició de la CAT 700 MTB Brevet, la travessa en btt dels Pirineus al Delta de l'Ebre, l'única cita d'aquestes característiques al sud d'Europa.

La travessa va començar aquest passat divendres 30 de juny a Salardú  i després de 650 km i 15.000 de desnivell positiu amb una ciclabilitat del 99%, el reusenc Joan Carrillo Olesti ha estat el primer a completar-la amb un temps de 51 hores i 18 minuts. La prova s’ha disputat en categoria masculina i femenina: 31 homes, dels quals un de nacionalitat txeca i un altre de britànica. En la categoria fèmines hi han participat dos dones. Quatre corredors es mantenen fidels a la CAT 700 participant en les tres edicions.

La CAT 700 està organitzada per Gravel Cycles i la Nova Fita i el traçat es realitza en autosuficiència i non-stop i no està permesa l'assistència externa, el que significa que cada participant ha de gestionar els seus avituallaments, així com les hores de son durant els 5 dies que tenen els participants per completar la prova.

La CAT 700 recupera la filosofia original del ciclisme brevetista -individu i màquina autosuficients, sense ajut extern-, adaptant-la ara a la bicicleta de muntanya.

Una prova no competitiva per als amants dels quilòmetres fora d'asfalt, que recorre Catalunya de Nord a Sud i permet als participants descobrir algunes de les comarques menys visitades de Catalunya. 100% rurals, amb un patrimoni històric riquíssim i amb una xarxa de camins espectacular i canvis de paisatge al pas pel Pirineu, Prepirineu, terres de secà, zones de regadiu, vinya i arrossars.


Arriba el primer corredor de la CAT 700 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Joan Carrillo, el primer en completar la CAT700 

Comentaris