Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre
Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

CAT | ES

Aquest diumenge arrenca la temporada 2016 del Running Series TE

Serà a Deltebre amb la Cursa del Pont. La primera de les proves del circuit tindrà el seu vessant solidari amb l’acció 10.000 batecs per la vida.

Publicat el12/2/2016

La temporada 2016 del Running Series de les Terres de l'Ebre arrencarà aquest diumenge 14 de febrer amb la Cursa del Pont a Deltebre.

Organitzada per EsRiuGest, la prova inclou dos modalitats, la curta amb 5 km de distància i la llarga amb 10 km, aquesta última obligatòria per a la classificació del circuit.

El tret de sortida es farà a les 11 del matí des de la plaça 20 de Maig (davant de l'Ajuntament de Deltebre), amb un recorregut tècnicament molt assequible i desnivell zero que farà que la cursa pugi ser molt ràpida.

L'edició d'enguany de la Cursa del Pont tindrà el seu vessant solidari gràcies a l'Associació de veïns Jim de Deltebre. Ho farà amb el projecte 10.000 batecs per la vida, adreçat a millorar les condicions de vida de Ramon Casanova i Aaron Sentís. L'entitat veïnal vol formar un equip de corredors per a acompanyar durant la cursa a Ramon i Aaron, que també hi participaran gràcies a unes cadires de rodes adaptades. La idea inicial és poder córrer les 11 curses del Running Series. Abans de les proves es podran adquirir samarretes amb el logotip del projecte 10.000 batecs per la vida.

La propera cita del circuit, que enguany arriba a la 6ª edició, serà a la capital del Montsià amb la 10mil Amposta, organitzada pel club Montbike.