El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Anna Boada i Aina Cid, a les semifinals de rem dels Jocs de Rio

L’ampostina Aina Cid i la barcelonina Anna Boada es classifiquen per a la semifinal de dos sense timoner femení de rem als Jocs Olímpics de Rio, en una prova molt emocionant que va tenir lloc ahir la tarda i que va ser seguida en directe per un nombrós nombre d’ampostins i ampostines que es van concentrar a la plaça del Mercat per donar suport a les remeres.

Publicat el9/8/2016

Anna Boada i Aina Cid, a les semifinals de rem dels Jocs de Rio | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...    Anna Boada i Aina Cid | Foto: Federació Espanyola de Rem


L'ampostina Aina Cid i la barcelonina Anna Boada es classifiquen per a la semifinal de dos sense timoner femení de rem als Jocs Olímpics de Rio, en una prova molt emocionant que va tenir lloc ahir la tarda i que va ser seguida en directe per un nombrós nombre d'ampostins i ampostines que es van concentrar a la plaça del Mercat de la capital del Montsià per donar suport a les remeres.

Les catalanes van quedar segones de la seua sèrie amb un temps de 7.12.00, obtenint la sisena posició de les tres mànegues disputades, classificant-se així per a la semifinal que es disputarà demà dimecres a partir de les 13.30 h. En cas de classificar-se a la final, aquesta tindrà lloc el divendres 12 d'agost a les 15.24 h.

Pel que fa als membres del Club de Rem Tortosa, Àlex SigurbJornsson i Pau Vela, han quedat eliminats a la repesca de la prova de dos sense timoner masculí, en entrar en quarta posició a la línia d'arribada.


Primer diploma olímpic

L'altra representant ebrenca als Jocs de Rio, Sònia Franquet, va quedar ahir en sisena posició a la final de pistola d'aire des de 10 metres de tir, obtenint 116.5 punts, el que li va suposar un diploma olímpic. Demà dimecres, a partir de les 14 h, l'asconenca disputarà la prova de pistola de 25 metres.


Anna Boada i Aina Cid, a les semifinals de rem dels Jocs de Rio | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   La tiradora d'Ascó Sònia Franquet | Foto: Rio 2016

Comentaris