suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

L'ampostí Jordi Tomàs líder del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques

El riu Ebre, al seu pas per Amposta, va acollir el dissabte 16 de juliol la cinquena regata, de les set previstes, del 27è Campionat de Catalunya de motos aquàtiques del 2016. Es van disputar regates de les categories F3 i F4. En F3, el guanyador va ser l’ampostí Jordi Tomás, que continua líder del Campionat de Catalunya, i en F4 el guanyador va ser el gironí Oriol Oliva.

Publicat el20/7/2016

El riu Ebre, al seu pas per Amposta, va acollir el dissabte 16 de juliol la cinquena regata, de les set previstes, del 27è Campionat de Catalunya de motos aquàtiques del 2016.

El Campionat, organitzat per la Federació Catalana de Motonàutica amb el suport de l'Ajuntament d'Amposta, es va desenvolupar en el tram del riu delimitat pel Pont Penjant i el pont de la N-340, just davant del port fluvial de la ciutat.

A les 11 del matí començaven els entrenaments i cap a les 12 del migdia va començar la competició que en aquesta ocasió, al fer-se al riu, es va fer amb el procediment amb “llançada”. En altres regates que es disputen al mar o en llocs amb poca profunditat les sortides es fan “peu a terra”.

L’ampostí Jordi Tomàs líder del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...sortida de la categoria F3 del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques a Amposta


En aquesta ocasió a Amposta es van diputar les regates de les categories F3 i F4. La F3 va ser la més disputada, ja que en cadascuna de les 3 mànegues van guanyar 3 pilots diferents. A la primera, el vencedor va ser el murcià Vicente Cano, seguit de l'ampostí Jordi Tomás i del valencià Salvador Vila. Roger Pujol va guanyar la segona mànega, seguit de Cano i Vila. La tercera mànega la va guanyar el roquetenc Lucas Forés, seguit per Jordi Tomás i Salvador Vila. Amb el recompte de punts, finalment el pilot local Jordi Tomás va guanyar la regata de la categoria F3, tot i no haver guanyat cap de les mànegues. Vicente Cano va quedar segon i Lucas Forés, tercer.

Després de la victòria de Jordi Tomàs, el pilot ampostí ha guanyat 3 de les 5 regates disputades del Campionat de Catalunya del 2016, amb la qual cosa continua líder de la classificació.

L’ampostí Jordi Tomàs líder del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, no va portar tantes sorpreses. El gironí Oriol Oliva va pujar dalt de tot del podi final, després de guanyar totes les mànegues. El segon classificat va ser David Muñoz i el tercer Nicolás Lanfranco.

Després de la regata d'Amposta, la propera prova del Campionat de Catalunya es disputarà el proper 10 de setembre a l'Estartit.

Comentaris