Un passeig pels Ports de Beseit. Del Matarranya a la Tinenša. 18 i 19 d┤octubre 2019

CAT | ES

Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicr˛s

El Canicr˛s dĺAmposta-Temps de Terra Ús la quarta i ˙ltima prova del calendari 2018/2019 del Circuit Canicross Terres de lĺEbre

Etiquetes   activitats outdoor, canicros, amposta, terres ebre

Publicat el13/3/2019

Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participant del 4t Canicr˛s d'Amposta-Temps de Terra. Foto d'arxiu. 


El 6Ŕ Canicr˛s d'Amposta-Temps de Terra tanca aquest diumenge 17 de marš el 4t Circuit de Canicr˛s de les Terres de l'Ebre, que s'encetava el passat mes de novembre a Masdenverge.

La prova,, organitzada pel Club Montbike, sortirÓ de la Finca Temps de Terra i transcorrerÓ pels entorns de la Vall del Cabiscol, en un recorregut de 8 km i 200 m de desnivell positiu per pistes i senders. De moment, ja s'han inscrit un total de 45 participants amb els seus respectius gossos.

Temps de Terra ha habilitat una zona d'acampada a la finca per als qui vulguin pernoctar la nit de dissabte. AixÝ mateix, per a la mateixa nit s'ha organitzat el Sopar Canicrossers, a un preu de 20 Ç/persona.

La recollida de dorsals i el control veterinari comenšarÓ el diumenge a les 7.45 h i la sortida de la cursa serÓ a les 9 h. A partir de les 10 h hi haurÓ un esmorzar per a tots els participants i en acabar es farÓ l'entrega de trofeus i sorteig de regals.

TambÚ hi ha la possibilitat de dinar a Temps de Terra a un preu de 15 Ç per persona. En aquest cas, cal fer reserva dels men˙s.Un passeig pels Ports de Beseit. Del Matarranya a la Tinenša. 18 i 19 d’octubre 2019


Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya