Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Amposta acollirà una fira esportiva, la primera d'aquestes característiques a la ciutat

Del 19 al 21 de setembre de 2014 se celebrarà, al pavelló firal d’Amposta, la 1ª Fira Esportiva, esdeveniment que organita SportSalut, una associació sense ànim de lucre creada recentment que es marca com a objectiu organitzar activitats esportives adreçades als ciutadans d’Amposta.

Publicat el28/8/2014

Amposta acollirà una fira esportiva, la primera d’aquestes característiques a la ciutat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Del 19 al 21 de setembre de 2014 se celebrarà, al pavelló firal d'Amposta, la 1ª Fira Esportiva, esdeveniment que organita SportSalut, una associació sense ànim de lucre creada recentment que es marca com a objectiu organitzar activitats esportives adreçades als ciutadans d'Amposta. 

Els impulsors d'aquesta interessant iniciativa són Xavier Aguiló i Josep Roda, dos joves ampostins que volen fer de l'esport una forma de vida. A partir de la gran varietat de clubs i associacions esportives existents a Amposta, molts dels quals desconeguts per una part de la ciutadania al que cal afegir les instal·lacions i equipaments esportives de que disposa la ciutat i el prestigi d'algunes de les competicions que s'organitzen, Aguiló i Roda hi van veure la possibilitat de promocionar i potenciar a Amposta i a la resta de pobles de les Terres de l'Ebre, l'activitat física diària i tot allò que està relacionat. 

A vint dies de començar la 1ª Fira Esportiva, SportSalut confia en que serà un tot un èxit, gràcies sobretot a la implicació i col·laboració de clubs i associacions, empreses del sector i també de l'Ajuntament d'Amposta. Un cop finalitzada, serà el moment de fer-ne les valoracions i pensar en edicions properes. 

La 1a Fira Esportiva obrirà les portes el divendres 19 de setembre de les 16 h fins les 20.30 h. Dissabte 20 i diumenge 21 romandrà oberta de les 10.30 h a les 13 h i de les 16 h a les 20.30 h. L'entrada és gratuïta.


Amposta acollirà una fira esportiva, la primera d’aquestes característiques a la ciutat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris