Tuga Active Wear

CAT | ES

L’Ampolla inverteix 50.000 euros en la millora dels serveis de les platges

S´han instal·lat dutxes, noves plataformes de fusta i panells informatius, entre altres elements

Publicat el25/7/2017

L’Ampolla inverteix 50.000 euros en la millora dels serveis de les platges | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les dos noves dutxes de la Platja de Cap Roig


L’Ajuntament de l’Ampolla ha dut a terme una millora dels serveis de les platges del municipi. D’aquesta manera, s’han instal·lat dues dutxes a la platja de Les Avellanes i dues més a la de Cap Roig, també s’han incorporat unes plataformes de fusta noves que van des de les dutxes fins a la sortida de la platja, i unes baranes al voltant de la zona de dutxa per poder recolzar les tovalloles.

Així mateix, s’han instal·lat uns panells informatius a les platges de Les Avellanes i a la de l’Arenal on s’explica en català, castellà i anglès tots els elements que es poden trobar al fons marí de la població. A més, s’han senyalitzat totes les platges i cales de l’Ampolla amb uns rètols on hi consta el nom amb què es coneix la platja o cala i els serveis que s’hi ofereixen: si hi ha vigilància, si es tracta d’una platja verge, si està distingida amb una bandera blava... L’actuació per adequar les platges per a la campanya d’estiu ha comptat amb un pressupost de 50.000 euros.

«Aquesta inversió l’hem dut a terme amb l’objectiu de millorar la informació i els serveis a les nostres platges, i d’aquesta manera oferir una millor qualitat als estiuejants i veïns», ha explicat l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa.


L’Ampolla inverteix 50.000 euros en la millora dels serveis de les platges | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Plafó informatiu a la Platja Avellanes

Comentaris