Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

L'Ampolla s'incorpora a l'Estació Nàutica Costa Daurada

Ho ha fet amb la signatura del conveni d’adhesió en el marc de la fira Fitur, a Madrid. D’aquesta manera, l’Estació Nàutica Costa Daurada es converteix en la més extensa de Catalunya.

Publicat el19/1/2017

L’Ampolla s’incorpora a l’Estació Nàutica Costa Daurada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Signatura del conveni d'adhesió de l'Ampolla a l'Estació Nàutica Costa Daurada | Foto: Ajuntament L'Ampolla


L'Ampolla es va incorporar oficialment ahir dimecres a l'Estació Nàutica Costa Daurada. Ho va fer amb la signatura del conveni d'adhesió per part de l'alcalde de l'Ajuntament de l'Ampolla, Francesc Arasa, que es va fer ahir la tarda en el marc de la fira internacional de turisme Fitur, que se celebra del 18 al 22 de gener, a Madrid.

L'Estació Nàutica Costa Daurada és un projecte de promoció conjunta del turisme nàutic al golf de Sant Jordi, entorn marítim situat entre el cap de Salou i ara fins al cor del Delta de l'Ebre. Fins ara, l'estació estava formada pels municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs, l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar, i a finals del passat mes de desembre l'assemblea general de l'Estació Nàutica Costa Daurada va aprovar per unanimitat la incorporació de l'Ampolla, i també de Deltebre. D'aquesta manera, l'Estació Nàutica Costa Daurada es converteix en la més extensa de Catalunya.

L’Ampolla s’incorpora a l’Estació Nàutica Costa Daurada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...«S'ha detectat que hi ha un turisme potencial al nord d'Europa que està molt interessat pel món de la vela i els vaixells i és important treballar-hi», va explicar la regidora de Turisme i Territori de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Jardí. A través del Patronat de Turisme de l'Ampolla s'ha observat que «era una part del món turístic que es tenia una mica abandonada i que és necessari que s'incorpori a l'oferta turística de l'Ampolla», va afegir Jardí.

A més, l'adhesió del municipi a l'estació nàutica també té una vessant de promoció econòmica per als empresaris i emprenedors de l'Ampolla. «Serà una manera d'obrir nous camps d'activitat per a empreses turístiques del municipi, ja que no només hi tenen cabuda les empreses especialitzades en el turisme nàutic, sinó també totes les del sector turístic en general», va comentar la regidora de Turisme i Territori.

Comentaris