Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

L'Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guinness de més gent fent snorkel alhora per primer cop a la història

El centre de busseig Plàncton Diving vol ajuntar 350 persones fent snorkel a la platja de Sant Jordi de l’Ametlla de Mar i així fer entrar al municipi al Llibre Guinness dels Rècords. Aquest rècord encara mai ha estat registrat a cap altre lloc del món.

Publicat el14/6/2016

L'empresa Plàncton de l'Ametlla de Mar vol aconseguir el Record Guinness: aglutinar el màxim número de participants que practiquen snorkel (immersió lleugera amb ulleres i tub) alhora i a la mateixa platja, a la Platja de Sant Jordi del municipi de l'Ametlla de Mar. L'objectiu és aconseguir més de 350 persones juntes practicant snorkel el pròxim diumenge 19 de juny a entre les 10.30 h i les 13.30 h. Plàncton organitza aquesta activitat com a tret de sortida de la temporada d'activitats aquàtiques a un dels trams de costa més ben conservats de Catalunya i posant en valor aquest litoral.

L’Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guinness de més gent fent snorkel alhora per primer cop a la història | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Ametlla de Mar (Baix Ebre) vol aconseguir un Record Guinness organitzant l'esdeveniment on es reuniran el nombre més gran de persones fent snorkel alhora i a la mateixa platja. L'acte tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de juny al matí, entre les 10.30 h i les 13.30 h, a la platja de Sant Jordi, al municipi de l'Ametlla de Mar, i pretén reunir com a mínim 250 persones que s'enfundin les seves ulleres i tub de busseig i facin snorkel durant un mínim de 5 minuts alhora. En aquest rècord tothom és benvingut, des de petits a grans, i només hi ha el requisit de saber nedar i tenir ganes de passar-s'ho bé.

Per a facilitar l'acte, l'organització ha habilitat un formulari d'inscripció online: http://www.planctondiving.cat/ca/guinness/ perquè tothom pugui apuntar-se i fer una previsió de si es podrà complir l'objectiu de 350 persones que s'ha marcat Plàncton. Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar han donat suport a la iniciativa, així com la guingueta l'Espetó de la mateixa platja de Sant Jordi, el Club Nàutic de l'Ametlla de Mar i l'empresa de material de busseig Cressi.

Durant el matí s'obriran les inscripcions per aquells que encara no ho hagin fet, i es donarà un detall commemoratiu així com es marcarà el dorsal a tots els participants. De les 11.00 h a les 12.30 h es faran sessions de pràctica d'snorkel amb les guies de Plàncton per a aquelles persones que no hagin fet servir mai unes ulleres i tub i vulguin aprendre'n per a participar en el rècord. També en el mateix horari es farà un taller d'interpretació de restes marines per a totes les edats per a posar en valor les restes que trobem vora la mar i ens indiquen els valors naturals submarins de la zona. A ambdues activitats us podeu apuntar de forma gratuïta i és per a tothom.


L’Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guinness de més gent fent snorkel alhora per primer cop a la història | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris