Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

Alumnes de CAFE d'EUSES TE-URV fan una sessió d'acrosport a Sant Carles de la Ràpita

Estudiants del 1er curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES Terres de l’Ebre van fer una sessió d’acrosport i acrobàcies a la platja de les Delícies a Sant Carles de la Ràpita.

Publicat el29/4/2016

Els estudiants de 1r curs del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport d'EUSES Terres de l'Ebre es van desplaçar fins a la platja de Les Delícies, situada a Sant Carles de la Ràpita, per realitzar una sessió d'acrosport i acrobàcies en les modalitats de parelles, trios i grupals.

L'activitat es va emmarcar dins l'assignatura de Dansa i Expressió Corporal que imparteix la professora Sílvia Mestre. L'experiència va ser satisfactòria i molt enriquidora per als alumnes, que els va permetre, per una part, millorar en aquesta disciplina, ja que la sorra és un sòl idoni per practicar aquest esport, i per l'altra, van aprendre que la passió per l'esport es pot desenvolupar en qualsevol ambient.


Alumnes de CAFE d’EUSES TE-URV fan una sessió d’acrosport a Sant Carles de la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Font i foto: Euses.cat

Comentaris