CAT | ES
La festa té com a objectiu promocionar la varietat i qualitat de les verdures i hortalisses que es produeixen a l’Aldea
Publicat el25/1/2017
La regidoria de Pagesia de l’Ajuntament de l’Aldea celebrarà aquest pròxim diumenge 29 de gener la primera edició de L’Aldea Horta i Cuina, una festa que vol promocionar la varietat i qualitat de les verdures i hortalisses que es produeixen al municipi.
La jornada començarà a les 10 h del matí a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de l’Aldea amb la degustació de tapes i begudes. Els tiquets tindran un preu de 2’5 € la tapa i 1’5€ la beguda.
A partir de les 13 h es començarà a servir la paella d’arròs amb verdures que hauran preparat els cuiners Hèctor Roda i Joan Estellé.
Durant tot el matí hi haurà activitats per al més menuts i s’instal·larà un mercadet de verdures i hortalisses conreades a l’Aldea. A més, per a cada compra superior a 10€ , es podrà descomptar l’import d’un tiquet de degustació de tapes per persona.
Els establiments que participen en aquesta diada gastronòmica són Bar Coco, Cademar/Cepromar, Muñoz Forners, Restaurant La Llar i Joan Estellé, Vi Origen Vi DO Terra Alta, Cervesa artesana NEL i Cervesa artesana Mestral.
24
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: