Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

L'Aldea Horta i Cuina, una nova cita gastronòmica al territori

La festa té com a objectiu promocionar la varietat i qualitat de les verdures i hortalisses que es produeixen a l’Aldea

Publicat el25/1/2017

La regidoria de Pagesia de l'Ajuntament de l'Aldea celebrarà aquest pròxim diumenge 29 de gener la primera edició de L'Aldea Horta i Cuina, una festa que vol promocionar la varietat i qualitat de les verdures i hortalisses que es produeixen al municipi.

La jornada començarà a les 10 h del matí a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de l'Aldea amb la degustació de tapes i begudes. Els tiquets tindran un preu de 2'5 € la tapa i 1'5€ la beguda.

A partir de les 13 h es començarà a servir la paella d'arròs amb verdures que hauran preparat els cuiners Hèctor Roda i Joan Estellé.

Durant tot el matí hi haurà activitats per al més menuts i s'instal·larà un mercadet de verdures i hortalisses conreades a l'Aldea. A més, per a cada compra superior a 10€ , es podrà descomptar l'import d'un tiquet de degustació de tapes per persona.

Els establiments que participen en aquesta diada gastronòmica són Bar Coco, Cademar/Cepromar, Muñoz Forners, Restaurant La Llar i Joan Estellé, Vi Origen Vi DO Terra Alta, Cervesa artesana NEL i Cervesa artesana Mestral.


L’Aldea Horta i Cuina, una nova cita gastronòmica al territori | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)