Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona) classificades per a la final Olímpica de Rio 2016 en W-2

El bot de la selecció espanyola ha quedat en tercera posició a la semifinal que han disputat les catalanes aquest migdia. Aina Cid i Anna Boada s’han enfrontat a la seva semifinal a Xina, Nova Zelanda, Alemanya, Dinamarca i França.

Publicat el11/8/2016

Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona) classificades per a la final Olímpica de Rio 2016 en W-2 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


  • El bot de la selecció espanyola ha quedat en tercera posició a la semifinal que han disputat les catalanes aquest migdia.
  • Aina Cid i Anna Boada s'han enfrontat a la seva semifinal a Xina, Nova Zelanda, Alemanya, Dinamarca i França.


En primer lloc ha quedat Dinamarca, que s'ha distanciat de la resta des d'un primer moment amb un temps de 7:27.56. La regata ha estat més disputada per als altres equips que competien per un lloc a la final.

Espanya ha lluit pel segon lloc amn Nova Zelanda durant els primers 1.000 metres, on les neozelandeses han augmentat el ritme de palades i han quedat segones a poc més d'un segon sobre les espanyoles.

A partir dels 1.000 metres la lluita ha estat per aconseguir la tercera plaça i l'última oportunitat per a classificar-se a la final, entre la Xina i Espanya, on Aina i Anna li han aguantat el ritme a les xineses entrant finalment amb onze centèsimes de diferència sobre aquestes, guanyant la tercera posició i el dret a estar a la final olímpica, amb un temps de 7:30:79, a 3.23 de les daneses i 1.22 de les neozelandeses.

A l'altra semifinal, Gran Bretanya ha guanyat amb autoritat amb un registre de 7:18.69, superant a EEUU en 2.24 i a Sudàfrica en 5.34. Romania, Polònia i Italià han completat la classificació.

Demà divendres, a les 16:04 (hora espanyola) es disputarà la final a la qual les catalanes, pel carrer 1, competiran amb Nova Zelanda, Gran Bretanya, Dinamarca, EEUU i Sudàfrica.

Avui s'ha repetit a la plaça del Mercat d'Amposta l'escena de dilluns passat, quan un gran nombre d'ampostins i ampostines s'han reunit per seguir la retransmissió en directe de la semifinal a través d'una pantalla gegant instal·lada per l'Ajuntament d'Amposta. Quan finalment Aina i Anna han creuat la línia de meta, classificant-se per a la final, els nervis i la tensió s’han transformat en gran esclat d'alegria i emoció entre els familiars i amics d'Aina, membres del Club Nàutic Amposta i la resta de públic.


Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona) classificades per a la final Olímpica de Rio 2016 en W-2 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Aina Cid i Anna Boada

Comentaris