Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

Aina Cid, del Club Nàutic Amposta i Anna Boada, de l'Olímpic de Barcelona, aconsegueixen plaça per a les olimpíades de Rio

Amb la futura presència d’Aina als jocs, ja són un total de sis membres del CN Amposta que han participat en una olimpíada.

Publicat el25/5/2016

Aina Cid, del Club Nàutic Amposta i Anna Boada, de l’Olímpic de Barcelona, aconsegueixen plaça per a les olimpíades de Rio | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Al llac de Lucerna de Suïssa, els dies 22, 23 i 24 de maig, s'ha celebrat la Regata classificatòria olímpica amb prop de 400 remers procedents de 47 països, disputant les places en joc de 14 modalitats de rem olímpic.

Finalment s'han complit les expectatives i Aina Cid i Anna Boada han aconseguit la plaça olímpica, al quedar en primera posició a la final de la regata classificatòria olímpica, en la modalitat de 2 sense. El bot de la selecció espanyola format per Aina i Anna, han marcat un temps de 7:10.16, quedant a 1 segon els bots de Xina i Italià i a 2 segons el de Polònia, tots quatre bots han quedat classificats per als jocs.

La gesta va començar el diumenge on van aconseguir la primera posició a la seua sèrie i d'aquesta manera l'accés directe a la final, anant sempre en primer lloc per a finalitzar amb un temps de 7:12.42, avantatjant a Rússia en 5 segons.

Amb Aina ja són un total de sis persones pertanyents al Club Nàutic Amposta, que han participat al llarg de la història a les Olimpíades: Luís Miguel Oliver (actual president) a l'Olimpíada de Los Ángeles 84; Toni Merín a Barcelona 92; David Morales (actual director tècnic), Toni Merín, Anna Accensi i Bienve Font (seleccionador) a l'Olimpíada Atlanta 96.

Aina Cid, del Club Nàutic Amposta i Anna Boada, de l’Olímpic de Barcelona, aconsegueixen plaça per a les olimpíades de Rio | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris