Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

La VI Gala Esportiva d'Alcanar visualitza el talent esportiu canareu

Eduard Prades, ciclista professional i membre de l’equip del Movistar Team, va ser guardonat com al millor esportista de l’any

Etiquetes   esports, alcanar

Publicat el18/12/2018

La VI Gala Esportiva d’Alcanar visualitza el talent esportiu canareu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els guardonats a la VI Gala Esportiva d’Alcanar. Foto: cedida


Alcanar va celebrar aquest dissabte 15 de desembre la VI Gala Esportiva Canareva i Casenca amb l'objectiu d'homenatjar els esportistes que han destacat durant el 2018. La cita més important del món esportiu canareu va aplegar més de 300 persones al Centre Cívic.

Durant la gala es va reconèixer el treball de prop d'un centenar de persones que practiquen més d'una vintena de modalitats esportives, amb una atenció especial als quatre grans premis de la nit: Jove Promesa, Millor Esportista, Categoria Honorífica i Millor Esdeveniment. I, com l'any passat, es van atorgar cinc mencions especials, que són un reflex del talent esportiu del municipi.

Aquest acte de reconeixement institucional de l'Ajuntament als esportistes i al teixit esportiu s'emmarca en la programació solidària de La Marató de TV3 i té el suport de la Diputació de Tarragona.

En el seu parlament, Jordi Bort, regidor d'Esports, va destacar el “compromís de l'Ajuntament pel suport a les entitats en totes les seues vessants: amb les subvencions anuals, amb el pla de millora i seguretat de les instal·lacions, amb la nova xarxa de desfibril·ladors al municipi i, finalment, amb l'assessorament i suport administratiu a la gestió diària de les entitats. A més, ara treballem en els equipaments esportius del 2019 amb motiu de les Festes Quinquennals”.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, va recordar que “amb l'esport construïm un pilar fonamental en l'educació de les nostres xiquetes i xiquets i ho fem fomentant-ne totes les formes possibles. D'aquesta manera els donem l'opció de triar la modalitat que més els motive i amb què se senten més identificats.”

Els guardonats de la VI Gala Esportiva Canareva i Casenca:

  • Millor Esportista: Eduard Prades.
  • Esdeveniment esportiu més rellevant: celebració del 25è aniversari de la Gimnàstica Rítmica.
  • Trajectòria significativa: Albert Fontet.
  • Categoria Promesa Esportiva: Àlex Martín.ViOrigen, enoturisme i venda de vins de la Terra Altasuma’t al canal whatsapp d’EbreActiu