TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa

El primer en arribar a la línia de meta va ser Azziz El Jihaoui, amb un temps de 16 minuts i 15 sgons i en dones la jove Maria Tomàs, del Club Atletisme Terres de l’Ebre, amb un temps de 21 minuts i 40 segons.

Publicat el2/5/2016

500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Un total de cinc-centes persones van participar ahir diumenge en la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa. A les 12 del migdia es donava el tret de sortida des de la plaça de les Corts Catalanes, al barri del Temple, a la prova amb un recorregut de 5 quilòmetres. Abans, però, a la plaça es van fer diverses activitats, com ara una sessió de zuma i de kick-power. Tant a la cursa com a la caminada hi van participar joves atletes i també famílies, que van voler aprofitar el matí fresquet, però assolellat, per apracticar una mica d'esport.

El primer en arribar a la línia de meta va ser Azziz El Jihaoui, amb un temps de 16 minuts i 15 sgons i en dones la jove Maria Tomàs, del Club Atletisme Terres de l'Ebre, amb un temps de 21 minuts i 40 segons.

La cursa va estar organitzada per l'Ajuntament de Tortosa, Tortosa-esport, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l'Ebre (ATE), amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona i amb la col·laboració de l'empresa local, Esports Fevi.
500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa 500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa 500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa 500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa 500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa 500 persones participen a la XVII Cursa Popular i XIII Caminada Ciutat de Tortosa


Comentaris