Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

La 4a edició dels Premis Esportius Terres de l'Ebre reconeixen l'aportació de més de 100 esportistes i entitats

Els guardons es van lliurar aquest passat dijous 25 de maig a Tortosa, amb la presència del secretari general de l´Esport, Gerard Figueras

Publicat el29/5/2017

La 4a edició dels Premis Esportius Terres de l’Ebre reconeixen l’aportació de més de 100 esportistes i entitats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Durant l’acte es va fer una menció especial “en memòria” de tres esportistes ebrencs que han incidit al món de l'esport: Anton Andreu, Manel Ayxendri i Juan Tomàs


El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, juntament amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el delegat del Govern, Xavier Pallarès, van presidir el passat dijous 25 de maig a Tortosa l'acte del lliurament dels Premis Esportius de les Terres de l'Ebre, que en la quarta edició han reconegut prop de noranta esportistes, tres forjadors, set clubs i set esportistes olímpics, a banda de fer tres mencions ‘in memoriam' i lliurar un premi especial a la trajectòria.

Aquests guardons han premiat, d'una banda, la trajectòria dels forjadors Donato Gómez, José Maria Lleixà i José Valencia, persones que s'han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l'esport de les comarques ebrenques. També han tingut una menció els esportistes ebrencs majors d'edat que han assolit el primer lloc en Campionats de Catalunya, podi en Campionats d'Espanya i/o nivells superiors o bé han estat campions absoluts en diverses especialitats durant l'any 2016.

Al mateix temps, s'han reconegut els clubs que l'any passat van celebrar 25, 50, 75 o 100 anys de creació: la Societat de Caçadors la Guatlla, d'Aldover; el Club Patí Rapitenc, de Sant Carles de la Ràpita; la Penya Ciclista Montsià, d'Ulldecona, i la Societat de Caçadors la Perdiguera, de la Sénia, que han fet 50 anys, així com l'Associació Esportiva Futbol Sala Baix Ebre, de Tortosa; el Club Futbol Sala Amposta i la Societat de Caçadors Verge de Pallerols, de la Sénia, que han complert 25 anys. D'altra banda, s'ha atorgat una menció especial “en memòria” de tres esportistes ebrencs que han incidit al món de l'esport: Anton Andreu, Manel Ayxendri i Juan Tomàs.

Com a novetat, enguany s'ha realitzat un homenatge al tennista Albert Montañés, amb motiu de la seva retirada de les pistes, i també als esportistes i entrenadors ebrencs que van participar als passats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro: Aïna Cid, Pau Vela, Àlex Sigurbjörnsson, Xavi Vela, Sònia Franquet, Bienve Front i Javi González. En l'acte, també hi han participat la diputada del Parlament de Catalunya Meritxell Roigé i la representant territorial de l'Esport a la demarcació, Cinta Espuny.

Comentaris