Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/6/2022#) AND (caducitat>=#10/6/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La XXVI Festa de la Carxofa de Benicarló ja té cartell anunciador

L’arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa ha presentat el treball, que servirà per il·lustrar la 26a edició de la Festa de la Carxofa. Es tracta d’un cor de carxofa vist a través d’una B, metàfora del lligam emocional entre Benicarló i aquest producte amb Denominació d’Origen

Etiquetes   productes km0, benicarlo, carxofa

Publicat el28/11/2018

La XXVI Festa de la Carxofa de Benicarló ja té cartell anunciador | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...La Festa de la Carxofa de Benicarló ja escalfa motors. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el regidor d'Agricultura, Domingo Roca, i l'arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa, han presentat el cartell anunciador de la Festa, tot just quan falta poc més d'un mes per a què comencen els actes centrals.

El protagonista del cartell és un cor de carxofa dibuixat a llapis, pintat digitalment i emmarcat en una B majúscula. «La idea --ha explicat l'autora-- és que fóra un cor de carxofa vist des de la B de Benicarló, per tal que des de lluny s'identifique ràpidament». La il·lustració evoca de manera senzilla i metafòrica els lligams emocionals del municipi amb el seu producte estrella, la carxofa.

L'alcaldessa, Xaro Miralles, s'ha mostrat molt satisfeta pel resultat i ha declarat que «aquest cartell és molt il·lustratiu de la nostra festa». «Vull agrair a Anna Fonollosa la seua participació tant en aquest cartell com en altres que s'han vingut realitzant», ha reconegut Miralles.

Per la seua part, el regidor d'Agricultura, ha destacat que «amb aquest cartell donem el tret de sortida a la Festa de la Carxofa» i ha apuntat que l'edició d'enguany comptarà amb importants novetats que es donaran a conèixer en breu.


Conveni amb el Consell Regulador

La presentació del cartell ha servit de marc per a la firma del conveni per part de l'Ajuntament amb el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida de la Carxofa de Benicarló, representat pel seu president, Francisco Lluch. Amb aquest conveni, l'Ajuntament contribuirà amb 5.000 euros a les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador.