DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

221 corredors participaran a la 7a edició de la Marató de la Fageda

La Marató se celebrarà aquest diumenge 24 d’abril i als corredors inscrits a la Marató cal afegir-ne els 150 que hi participaran a la Marxa i a les curses júnior i cadet. A més, en aquesta edició, també hi haurà curses infantils.

Etiquetes   curses

Publicat el21/4/2016

Aquest pròxim 24 d'abril, organitzada pel Centre Excursionista Refalgarí de la Sénia (CER), arriba la 7a edició de la Marató de la Fageda, una prova competitiva federada per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i puntuable per al 8è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, amb la novetat que enguany també formarà part de la Lliga FIREHAWK de curses per muntanya.

La Marató, amb un recorregut de 42 km i un desnivell acumulat positiu de 4.920 mts i en la que s'han inscrit 221 corredors, començarà a les 7.30 h des del Camp municipal d'esports de la Sénia. Està previst que el primer corredor pugui arribar a meta amb un temps aproximat de 4 hores.

Entre els inscrits hi figuren els corredors que encapçalen la classificació del Circuit, Mustapah Basiyd, actual líder després de la Cursa de Panxampla del passat diumenge, seguit de Luisma Mas i Víctor Mestre.
També ha confirmat la participació la Fanny Barreda, guanyadora de la Marató 2015 que intentarà defensar el títol en l'edició d'enguany. Marta Paulino, que no va participar diumenge a la cursa d'Alfara de Carles, confia mantenir-se dalt de la llista de classificacions després de la Marató.

La Cursa Júnior consta d'un recorregut de 15,42 km i 1.200 md+ que comparteix amb la marxa “Pujada a Pallerols” i que serà competitiva, pel que es cronometrarà a tots els participants. Pel que fa a la Cursa per a Cadets, té un recorregut lleugerament inferior, amb 12 km i 1.140 md+. Les tres proves, en les que hi participaran en total 150 corredors, sortiran des del Camp municipal d'Esports a les 9 del matí.

En aquesta edició i per tal de fomentar l'esport i les curses entre els més joves, hi haurà curses infantils amb distàncies adaptades a cada categoria: alevins, infantils, benjamins i pre-benjamins. El circuit s'ubicarà al passeig de la Clotada. La participació en aquestes curses per als més menuts, és gratuïta i es podran inscriure el mateix dia de la prova.

En acabar hi haurà xocolatada popular i s'entregaran diplomes als tres primers de cada categoria. A més a més, al recinte esportiu hi hauran atraccions per als més joves i servei de barra per als més grans.


221 corredors participaran a la 7a edició de la Marató de la Fageda | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Plans de Valldebous


Comentaris