Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/1/2022#) AND (caducitat>=#7/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El 2017 serà l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

Amb aquesta designació es pretèn ampliar la contribució del sector turístic als tres pilars de la sostenibilitat: l’econòmic, el social i el del medi ambient i contribuir, d’aquesta manera, a crear ocupació i generar noves oportunitats comercials.

Publicat el23/12/2016

El 2017 serà l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El 2017, Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament | Foto: EbreActiu.cat


El passat 4 de desembre, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la designació de l'any 2017 com l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. El text de la resolució promou la «importància del turisme internacional i, en concret, de la designació d'un any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, per promoure una millor comprensió entre tots els pobles, fomentar una millor consciència de la riquesa del patrimoni de les diverses civilitzacions i a apreciar els valors inherents a les diverses cultures, contribuint així a la pau en el món».

És així com el 2017 serà un any per ampliar la contribució del sector turístic als tres pilars de la sostenibilitat: l'econòmic, el social i el del medi ambient i contribuir, d'aquesta manera, a crear ocupació i generar noves oportunitats comercials.


Un turisme compromès amb l'entorn i la cultura local

El turisme és un dinamitzador i una eina útil pel que fa al desenvolupament cultural i econòmic d'un territori, però algunes accions han acabat causant un gran impacte ambiental i provocant desequilibris socials i culturals.

El turisme responsable o sostenible respon a les necessitats dels turistes alhora que respecta el medi natural, cultural i social i permet un intercanvi d'experiències entre visitants i residents, conciliant així el desenvolupament econòmic, l'aproximació social i el respecte pel medi ambient.