Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/10/2022#) AND (caducitat>=#8/10/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya

Se celebrarà a Deltebre els dies 23 i 24 d’octubre i la temàtica d’aquesta edició serà « Ecoturisme tot l’any»

Etiquetes   fòrum, deltebre, delta ebre, terres ebre, turisme

Publicat el9/10/2019

II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els propers 23 i 24 d'octubre, Deltebre acollirà el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya, la trobada biennal de referència dels professionals de l'ecoturisme a Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través de la seva Taula d'Ecoturisme.

La temàtica d'aquesta edició 2019 serà «Ecoturisme tot l'any». Com podem fer per què l'ecoturisme sigui una opció durant tot l'any? Com podem impulsar el desenvolupament de productes que afavoreixi la diversificació, la desestacionalització, la desconcentració i que augmenti la despesa perquè es pugui treballar a les destinacions durant tot l'any?

Els professionals amb vinculació al turisme de natura responsable i interessats en assistir al II Fòrum d'Ecoturisme es poden inscriure en aquest enllaç. El preu de la inscripció és de 60€ i el preu per alss afiliats a l'Agència Catalana de Turisme és de 40€.Venda online productes de la terra


Per: Redacció