Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

El Parc Natural dels Ports celebra 15 anys amb activitats a tots els pobles que l'integren

La commemoració dóna a conèixer la tasca del Parc i la seva aportació per afavorir la biodiversitat de la zona. L’acte central es celebrarà el 21 de juny a Roquetes amb la presentació d’un audiovisual.

Publicat el24/5/2016

El Parc Natural dels Ports celebra 15 anys amb activitats a tots els pobles que l’integren  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El Parc Natural dels Ports compleix 15 anys des que va ser declarat el 21 de juny de 2001. Per celebrar-ho organitza un seguit d'actes des de finals de maig de 2016 fins al juny de 2017 a cada un dels nou pobles que l'integren: Tortosa, Roquetes, Alfara de Carles, Paüls, La Sénia, Mas de Barberans, Arnes, Prat de Comte i Horta de Sant Joan.

Els actes de celebració del 15è aniversari del Parc Natural dels Ports s'inicien divendres amb una presentació de 7 roll-up a la Festa de la Mel d'Arnes. Continuen dissabte a Prat de Compte amb un curs gratuït sobre els insectes dels Ports. Diumenge es presentarà la Guia d'Observació de Fauna a la Festa de la Cirera de Paüls.

L'acte central tindrà lloc a Roquetes el proper 21 de juny. També es preveu una activitat en col·laboració amb l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa, la presentació del manual de bones pràctiques en arquitectura rural, una jornada de xerrades de divulgació científica, cursos en col·laboració amb Picampall, sortides, etc. Totes les activitats són obertes a tothom i gratuïtes. 

Consulteu l'agenda del web del Parc, el seu Facebook i el seu Twitter. Les etiquetes per fer difusió a les xarxes socials són #PNPorts #15anysPNPorts

La celebració del 15è aniversari, tal com ho va ser la del 10è, dona a conèixer la tasca del Parc, la importància d'aquest espai natural per als pobles que l'integren i la seva aportació en favor de la biodiversitat.

El Parc Natural dels Ports celebra 15 anys amb activitats a tots els pobles que l’integren  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Les Rases de Maraco vistes des del Toscar

Comentaris