Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Els vins de la DO Terra Alta aconsegueixen divuit medalles d'or al concurs internacional Garnatxes del Món

També han estat reconegudes la DOQ Priorat, la DO Montsant, la DO Penedès i la DO Tarragona

Etiquetes   de la terra, vi, do montsant, do priorat, doq priorat, garnatxa, do tarragona, cellers, agroalimentacio

Publicat el8/6/2021

Els vins de la DO Terra Alta aconsegueixen divuit medalles d’or al concurs internacional Garnatxes del Món | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El concurs internacional Garnatxes del Món d'aquest 2021 ha premiat la DO Terra Alta amb divuit medalles d'or i tretze de plata. Es tracta d'un reconeixement a la qualitat d'aquests vins elaborats amb garnatxa, la setena varietat de raïm més plantada arreu del món.

Més enllà de la DO Terra Alta, que s'ha convertit en la denominació catalana més premiada en aquesta edició, també han estat reconegudes la DOQ Priorat (5 medalles d'or i 5 de plata), la DO Montsant (3 medalles d'or i 6 de plata), la DO Penedès (2 medalles d'or i 2 d eplata) i la DO Tarragona (1 medalla de plata).

Grenaches du Monde està impulsat pel Conseil Interprofessionnel des Vins du Roussillon i aquest 2021, en que ha arribat a la 9a edició, s'ha celebrat de forma descentralitzada a Itàlia, França, Espanya i la Catalunya Nord a causa de les restriccions imposades per la pandèmia.

En aquest enllaç hi ha tots els cellers guardonats.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho