Jornades del Polp a Caduf i el Peix de Llotja. Benicarló, del 15 de setembre a l’1 de novembre 2023

CAT | ES


Vinaròs estrena una nova platja per a gossos a la Boca del Riu

Amb aquest ja són tres els espais que s’han habilitat per gaudir del litoral amb els animals de companyia

Etiquetes   turisme, vinaros, baix maestrat, platges, temporada estiu,

Publicat el8/6/2022

Vinaròs estrena una nova platja per a gossos a la Boca del Riu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Amb aquest ja són tres els espais que s'han habilitat per gaudir del litoral amb els animals de companyia


Vinaròs ha obert una nova platja per a gossos a la Boca del Riu, afegint-se a les ja disponibles a Aiguadoliva, Costa Sud, i la cala de les Llanetes, Costa Nord. Es tracta d'espais on mascotes i propietaris poden gaudir del bany sense cap inconvenient. Amb aquesta nova incorporació Vinaròs es consolida com un destí dog-friendly, acollidor per als turistes que els agrada viatjar amb els seus gossos.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que “la platja de la Boca del Riu es troba propera al nucli urbà, just a la desembocadura del riu Cervol, d'aquesta forma es facilita l'accés per als propietaris de les mascotes que vulguen gaudir del bany amb el gos”. En aquest sentit, comentava que quan es construeixi la passarel·la del riu, amb tota la zona verda que hi ha prevista, es crearà una gran zona d'esbarjo, apta per als gossos i també per als veïns en general.

D'altra banda, Albella comentava que la platja ja es troba localitzada en els mapes turístics i en els propers dies es farà la instal·lació de tots els senyals, a més de serveis complementaris com papereres.

Per últim, el regidor incidia que també es farà la renovació i reparació dels senyals de la platja d'Aiguadoliva i la cala de les Llanetes.


Per: Redacció

Foto: Cedida