Falles de Benicarló. Del 15 al 19 de març de 2024

CAT | ES


La Via Verda de la Terra Alta es posa a punt per a Setmana Santa

Es fan treballs de manteniment des de l’estació d’Arnes fins a l’estació del Pinell de Brai

Etiquetes   turisme, cicloturisme, via verda, pinell de brai, arnes, terra alta, terres ebre

Publicat el26/3/2021

La Via Verda de la Terra Alta es posa a punt per a Setmana Santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... S’han netejat les  àrees de descans, dels miradors i dels parc infantils


El Consell Comarcal de la Terra Alta continua amb els treballs de manteniment i adequació de la Via Verda, des de l'estació d'Arnes fins a l'estació del Pinell de Brai, perquè els visitants la puguin gaudir durant les vacances de Setmana Santa.

Les tasques que s'estan realitzant són les de neteja i desbrossament de massa vegetal a banda i banda del traçat, feines de millora de l'asfalt en punts on es trobava en mal estat, la retirada de les esllavissades de pedra i terra caigudes al ferm fruit de les inclemències meteorològiques i obres de millora en l'enllumenat dels túnels, així com la neteja de les àrees de descans, dels miradors i dels parc infantils.

Aquestes tasques es duen a terme gràcies a les dues persones contractades mitjançant el Programa Treball i Formació 2020, impulsat i finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, i amb la subcontractació d'empreses especialitzades, tant per a les feines d'enllumenat com per a les de neteja amb maquinària pesada.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho