Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una gran carpa acollirà la Festa de la Clotxa a la Serra d'Almos per prevenir la pluja diumenge

Davant les previsions del temps, l’organització de la festa comarcal ha previst habilitar una gran carpa a la zona del poliesportiu de la Serra d’Almos per poder així tirar endavant l’operatiu d’aquesta trobada comarcal

Etiquetes   gastronomia, ribera ebre, serra almos

Publicat el6/4/2018

L'amenaça de pluja per aquest cap de setmana no impedirà la celebració de la 15a edició de la Festa de la Clotxa a la Serra d'Almos, aquest diumenge dia 8 d'abril. Davant les previsions del temps, l'organització de la festa comarcal ha previst habilitar una gran carpa a la zona del poliesportiu de la Serra d'Almos per poder així tirar endavant l'operatiu d'aquesta trobada comarcal que cada any se celebra en un poble itinerant, i que té com a protagonista la clotxa, el plat típic de la Ribera d'Ebre.

La venda de tiquets continua oberta a través del web atrapalo.com, així com als forns de pa i a l'Ajuntament de la Serra. El mateix diumenge tothom que ho vulgui podrà adquirir per 4 euros el seu tiquet de la clotxa, fins a exhaurir existències.

Els assistents podran degustar la clotxa, que diu molt dels orígens de pagès dels pobles de la Ribera d'Ebre, en una jornada festiva que començarà a les 10,30 hores amb una cercavila pels carrers de la Serra, per donar pas al pregó de la festa, enguany protagonitzat per Jeroni Castells, xef ebrenc reconegut amb una estrella Michelin.

Cap a les 11,30 hores es començaran a repartir les clotxes, en lots individuals que inclouen tomàquets, alls, ceba, arengada i mig pa de quilo per persona, perquè cadascú munti la seva clotxa i hi posi un bon rajolí d'oli d'oliva verge extra. Per acompanyar-la, el bon vi local, olives negres típiques de la comarca i un tall de famosa coca de xocolata de la Serra de postres. Tot plegat, en un ambient festiu per promocionar la gastronomia comarcal i els excel·lents productes locals de la Ribera, i que acabarà amb una actuació musical.

Un mercat d'artesania i una mostra de treballs de pintors, escultors i artesans locals completen el cartell preparat per la Serra d'Almos aquest diumenge.


Una gran carpa acollirà la Festa de la Clotxa a la Serra d’Almos per prevenir la pluja diumenge | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...