Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/9/2022#) AND (caducitat>=#8/9/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Un centenar de visitants al Mas de Burot en la jornada de portes obertes

La passada setmana van finalitzar les obres de rehabilitació del mas, que serà visitable a partir del mes d’octubre

Etiquetes   natura patrimoni, horta de sant joan, terra alta

Publicat el18/6/2018

Un centenar de visitants al Mas de Burot en la jornada de portes obertes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest passat diumenge, un centenar de persones han pogut visitar el Mas de Burot, al terme municipal d'Horta de Sant Joan, en una jornada de portes obertes amb motiu de la finalització de les obres de recuperació d'aquesta construcció.

El mas, ubicat en un entorn natural de gran bellesa, ha estat objecte d'una profunda rehabilitació a través de les tècniques i materials de l'arquitectura tradicional, com l'ús de la pedra, la calç, el canyís i la fusta. Unes tècniques, d'altra banda, que s'utilitzen en la bioconstrucció d'habitatges.

L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan ha actuat com a promotor de l'obra i l'ha executat amb un pressupost d'uns 180.000 euros, procedents pel Pla de Foment Turístic i recursos del Parc Natural dels Ports, entre d'altres. Els treballs es van iniciar el novembre de 2017 i es van donar per acabats la passada setmana.

Tot i això, no serà fins al mes d'octubre quan el Mas obrirà les portes al públic amb visites guiades.


Fotos Masdeburot.cat