Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Ulldecona impulsa un innovador projecte de difusió de l'art rupestre

El projecte es desenvolupa conjuntament amb els municipis de La Alberca (Salamanca) i Nerpio (Albacete)

Etiquetes   turisme, turisme cultural, art rupestre, ulldecona, montsia, terres ebre,

Publicat el21/2/2022

Ulldecona impulsa un innovador projecte de difusió de l’art rupestre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament d'Ulldecona treballa conjuntament amb el consistori de La Alberca (Salamanca) i Nerpio (Albacete) per impulsar un innovador projecte de difusió de l'art rupestre. Representants dels tres municipis, que comptem amb importants jaciments d'art rupestre, es van reunir ahir a Ulldecona per concretar els objectius i el calendari. El compromís assolit inclou presentar la proposta al Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme dins la convocatòria del programa d'experiències de turisme, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resilència.

A la trobada van assistir-hi l'alcalde de Nerpio, José Antonio Gómez Moreno; el regidor de Turisme de La Alberca, Miguel Ángel Luengo; els tècnics de l'empresa Cineproad, Juan Carlos Lorente i Antonio Dólera, experts en realitat virtual i producción audiovisual; i els responsables de l'empresa Adel Consultores, Juan Antonio Andújar i Laura López. Per part de l'Ajuntament d'Ulldecona van participar-hi l'alcaldessa, Núria Ventura, les tinentes d'alcaldia i regidores de Cultura i Turisme, Cati Brusca i Mónica Fabra, i els tècnics de patrimoni i turisme, Agustí Vericat i Carme Fernández.

Els tres ajuntaments signaran properament un conveni de col·laboració per tal de formalitzar el treball conjunt. Es tracta d'una iniciativa pionera entre municipis de tres comunitats autònomes diferents, Castilla-León, Castilla-La Mancha i Catalunya, amb un patrimoni compartit i amb voluntat d'apostar per la promoció d'aquest com a motor de dinamització turística, cultural i econòmica.


Per: Redacció

Foto: Turisme Ulldecona

comparteix-ho