Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Tresors plomats d'Ulldecona

Una nova activitat per saber identificar els ocells que es troben al terme d’Ulldecona, de la mà del biòleg i ornitòleg Josep Bel

Etiquetes   natura, activitats, ornitologia, ulldecona, montsia, terres ebre,

Publicat el24/5/2022

Tresors plomats d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Exemplar de pit-roig


Al terme d'Ulldecona, gràcies a la seva gran riquesa d'hàbitats, podem gaudir d'una gran varietat d'ocells. Al llarg de l'any hi ha més de 150 espècies, entre residents, hivernants, reproductors i migrants, que d'una forma o una altra viuen o ens visiten. 

De la mà de l'ulldeconenc Josep Bel, biòleg i ornitòleg aficionat des de fa més de 10 anys i que en porta més de quatre estudiant totes les espècies d'aus que hi ha a Ulldecona i als barris, s'han organitzat dos dos visites guiades per conèixer el cant dels ocells, els seus comportaments, així com saber identificar-los.

La primera de la visita guiada serà el dissabte 28 a les 17h i la segona el diumenge 29 a les 9h. Es visitaran un parell de zones, per tal d'intentar veure el màxim d'espècies diferents. La durada de l'activitat, que tindrà un preu de 5 euros per persona, és d'unes 3 hores aproximades. Les places són limitades. Els interessats s'han d'inscriure a turisme@ulldecona.cat / 619770869.

Cal portar calçat còmode, prismàtics (recomanable) i molta aigua. El lloc de sortida serà el pàrquing Oficina de Turisme en cotxes particulars.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho