Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Tortosa presenta una nova web de turisme per potenciar la marca de destinació

www.tortosaturisme.cat està disponible en quatre idiomes i permet orientar l’usuari en la seva visita al territori

Etiquetes   turisme, tortosa, baix ebre

Publicat el7/3/2018

Tortosa presenta una nova web de turisme per potenciar la marca de destinació | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La pàgina està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i properament s'ampliarà també a l'holandès


L'Ajuntament de Tortosa ha presentat la nova web de turisme www.tortosaturisme.cat, operativa des d'aquesta mateixa setmana. L'objectiu d'aquesta eina és potenciar la marca de destinació a partir de les emocions, i aconseguir que l'usuari desitgi visitar la ciutat, defugint de les tradicionals presentacions a mode de directori.

La pàgina ha estat dissenyada i produïda pels tècnics de l'Ajuntament de Tortosa amb el suport tècnic de l'empresa Incubàlia, i amb textos de la periodista Marina Pallàs i imatges del fotògraf Òscar Lanau. Aquest dimecres l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, han presentat la nova web acompanyats del tècnic municipal responsable de la pàgina Oriol Segarra i d'Enric Ginovart d'Incubàlia.

La pàgina està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i properament s'ampliarà també a l'holandès. A través d'un megamenú es faciliti la navegació pel web fent que tots els continguts siguin accessibles amb el menor nombre de clicks, i pensada també per ser visitada des de dispositius mòbils. A més, permet segmentar l'oferta segons la demanda amb tres targets de públic diferent: parelles, famílies i amics; així com als productes turístics. De fet, la web conté més de 80 experiències diverses que es poden fer a Tortosa.

A més d'un bloc dedicat al patrimoni, també es vincula la visita amb la natura i l'entorn potenciant la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. També s'orienta a l'usuari en funció de la disponibilitat temporal amb les opcions de què fer a Tortosa en un dia, en un cap de setmana, o destacant 'Els deu imperdibles'. La web també permet reservar allotjament als diferents hotels i establiments turístics.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït la feina feta pels tècnics, impulsors i col·laboradors de la nova web, recordant l'aposta de la ciutat pel turisme, que en el darrer any ha incrementat un 13,5% les pernoctacions a la ciutat. Per la seva part, el regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha explicat que aquesta web vol contribuir a un dels objectius del govern municipal que és donar eines per poder aconseguir desestacionalitzar el turisme oferint experiències per poder fer a la ciutat durant tot l'any.

Tortosaturisme.cat s'ha presentat també als integrants de la taula de turisme de la ciutat formada per touroperadors, restauradors i empresaris.


Tortosa presenta una nova web de turisme per potenciar la marca de destinació | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La web conté més de 80 experiències diverses que es poden fer a Tortosa