suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Els pobles mariners d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita es tornen a unir per oferir menús amb aquest crustaci

Etiquetes   gastronomia, terres ebre, alcanar, ametlla mar, la rapita, ampolla

Publicat el7/2/2018

Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Un total de 44 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats


A partir d'aquest divendres 9 de febrer, un any mes, Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.

En aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera, un total de 44 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts. Les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'aquesta manera l'estada dels visitants al territori. Aquestes ofertes es poden consultar en aquest enllaç.

Un any més es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram. Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degustin i publicar-les en aquesta xarxa social amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dues persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament aquests quatre municipis pesquers de la destinació. De fet, per aquest 2018 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte de diverses campanyes a França i Guipúscoa, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.


Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...