DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/2/2022#) AND (caducitat>=#10/2/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Torna l'Hola Ceràmica a La Galera

L’activitat arriba enguany a la segona edició. Durant tot el cap de setmana es faran visites guiades gratuïtes al Museu Terracota

Etiquetes   turisme, la galera, montsia, terrissa

Publicat el8/6/2018

Torna l’Hola Ceràmica a La Galera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... També es podrà visitar una exposició de ceràmica i pintura


Des d’avui divendres i fins al diumenge 10 de juny, La Galera participa de la iniciativa Hola Ceràmica!, una activitat de dinamització de la terrissa que enguany arriba a la segona edició.

Durant tot el cap de setmana, els municipis afiliats a la Asociación Española de Ciudades de la Cerámica (AeCC), del qual La Galera n’és associat des de l’any 2007, organitzen tallers, portes obertes a museus i exposicions, demostracions de ceràmica, tallers participatius de tècniques ceràmiques, rutes i visites guiades, concerts, etc.

A més de La Galera hi participen els municipis de Manises (València), Agost (Alacant), Alcora (Castelló), Argentona (Barcelona), Cespedosa de Tormes (Salamanca), Esplugues de Llobregat (Barcelona), La Bisbal d’Empordà (Girona) i Talavera de la Reina (Toledo). A Itàlia se celebra un esdeveniment similar anomenat "Buongiorno Ceramica!"

El Museu Terracota de La Galera ha organitzat visites guiades gratuïtes perquè els visitants puguin conèixer la història de la terrissa i les famílies artesanes al municipi, així com el procés de creació d’una peça de terrissa des del moment en què es recull l’argila a la mina fins que aquesta es transforma en fang icom el terrisser li dóna forma fins a crear un cànter, cadup, cossiet, setrill, etc.

A la sala 2 del Museu es podrà visitar una exposició d’escultura ceràmica i de pintura de José Martí Pino.


  • Horari: 8, 9 i 10 de juny de 12’00 a 14’00 hores  
  • Informació i inscripcions al Museu Terracota (baixos de l’Ajuntament de la Galera) 977 71 83 39, 669 507 141 o a través del correu electrònic: terracota@galera.cat 
  • Més informació: www.holaceramica.es