Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Tivissa celebrarà la Fira de Nadal el cap de setmana del 4 i 5 de desembre

Després de la cancel·lació de l’edició de l’any passat per la covid, la Fira de Nadal de Tivissa torna carregada d’activitats, donant el tret de sortida a les festes nadalenques al municipi riberenc

Etiquetes   vida activa, fires, turisme cultural, tivissa, ribera ebre, terres ebre

Publicat el25/11/2021

Tivissa celebrarà la Fira de Nadal el cap de setmana del 4 i 5 de desembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge de l'edició 2019 de la Fira de Tivissa. Jordi Santacana


Tivissa tornarà a celebrar enguany la Fira de Nadal, després de la cancel·lació de l'edició de l'any passat a causa de la pandèmia. Serà el cap de setmana del 4 i 5 de desembre, donant així el tret de sortida a les festes nadalenques. El director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, serà l'encarregat d'inaugurar la fira el dissabte 4 a les 12 del migdia.

A més de les parades d'expositors d'artesans i productors del territori, entre altres activitats s'ha organitzat la primera edició d'una demostració de cuina local, una representació de fragments dels pastorets de Folch i Torres a càrrec de la Fundació Esforç, una gran festa mexicana, un tast de vins, demostració de ball de la jota de Tivissa i activitats per als més menuts, entre altres.

Les persones interessades en participar en el 1r Show Cooking local es poden inscriure fins el 30 de novembre trucant als telèfons 630 937 326 i 622 095 674.

En paral·lel, també s'han organitzat una exposició de diorames de pessebres, de figures de fusta, de pintura, de bonsais i la mostra dels 50 anys de trajectòria de Rafel Bordera, mestre artesà de la forja.

Els visitants i locals també podran participar en diferents tallers, com el de demostració de fer bunyols, dibuixar amb arena, de decoració nadalenqua i els tallers de pauma, on es confeccionaran articles de pauma i espart en directe.

Per tal d'extremar les mesures de seguretat i higiène, des de l'organització es demana als visitants que utilitzen la mascareta en tot moment i procuren mantenir les distàncies de seguretat sempre que sigue possible.

En aquest enllaç podeu consultar el programa sencer de la Fira.


Venda online productes de la TerraPer: Redacció

Foto: Cedida Turisme Tivissa

comparteix-ho