Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


The Trail Zone Els Ports-Tinença

La Sénia presenta aquest dissabte el projecte turístic, esportiu i de natura, The Trail Zone Els Ports-Tinença

Etiquetes   esports, la senia, montsia, els ports, tinença benifassa

Publicat el18/9/2018

El Centre Marcel·lí Domingo de la Sénia acollirà aquest dissabte 22 de setembre la presentació del projecte turístic, esportiu i de natura, The Trail Zone Els Ports-Tinença, una eina de dinamització turística que,  basada en les noves tecnologies, ajuda als amants de l'esport a la muntanya a organitzar fàcilment els seus entrenaments, escapades actives o vacances, sol o amb família, en els llocs que apostin per aquest tipus de turisme.

A l'acte de presentació, que començarà a les 18 h, hi participaran Ragna Debats (campiona del món de la ISF i de la Sky Running Association 2018), Àngels Centelles (campiona de Catalunya de curses d'Ultraresistència 2017), Jonatan Cuesta (primer classificat a l'Andorra Ultra Trail mític 2018) i Albert Biosca (membre de la Unió Ciclista La Sénia). El secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, ha confirmat la seva assistència a l'acte.


Rutes de trail i senderisme dissenyades per professionals per a amants de la muntanya

Aquesta eina, gratuïta i disponible en quatre idiomes, ofereix diferents circuits i rutes trail i btt que es poden fer al territori. A més d'una informació bàsica com la distància i el desnivell, el punt de sortida i arribada i un perfil interactiu del recorregut, ofereix una ressenya desplegable amb les característiques tècniques i els punts d'aigua i fotografies del recorregut per ordre de visualització durant el seguiment de la ruta. La fiabilitat del recorregut està garantida perquè la gravació dels tracks s'ha realitzat sobre el terreny, amb un temps màxim de 3" entre punts.

A més de La Sénia, que es presenta aquest dissabte, The Trail Zone compta amb sis zones (Campdevànol, Canyelles, Encamp, Rialp, Vall de Ribes, Ripoll), cadascuna amb una filosofia diferent, però totes amb un objectiu comú: fer conèixer el territori a través de circuits permanents.

La The Trail Zone Els Ports-Tinença inclou 3 circuits trail de curta distància, 4 de mitja distància i 3 de llarga distància, a més de 5 circuits btt i 5 de bicicleta de carretera.


The Trail Zone Els Ports-Tinença | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...NARANJAS Y CÍTRICOS GOURMET. Venda de cítrics online a domicili

comparteix-ho