Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


terres Catalunya presenta les novetats de la segona edició a Fitur

El festival, l’únic especialitzat en cinema turístic i de paisatge de Catalunya i l’Estat Espanyol, tindrà lloc a Tortosa del 3 a 5 de maig de 2018

Etiquetes   turisme, tortosa, baix ebre

Publicat el19/1/2018

terres Catalunya presenta les novetats de la segona edició a Fitur | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els assistents a l’acte de presentació de la segona edició del festival


El festival terres Catalunya - INTERNATIONAL ECO & TRAVEL FILM FESTIVAL va presentar ahir dijous al matí la seva segona edició a la Fira internacional de Turisme de Madrid, FITUR, en el marc de l'estand de Turisme de Catalunya. En aquesta segona edició de 2018, el festival terres Catalunya, que és l'únic especialitzat en cinema turístic i de paisatge que se celebra a Catalunya i a tot l'Estat, mantindrà les 3 competicions, que apleguen films dedicats a Comunicació Turística, Documentals i Films Corporatius.

A l'acte de presentació hi van assistir l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de Turisme, Josep F. Monclús, el director general de Turisme, Octavi Bono, el director general de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, el director del festival, Santi Valldepérez, i Hugo Marcos, secretari general del CIFFT i director d'ART&TUR - International Tourism Film Festival amb el que terres Catalunya ha renovat l'acord de partenariat.

Entre les principals novetats per aquesta segona edició cal destacar que terres Catalunya ha estat inclòs com a membre candidat del CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) i que ha incorporat als seus principals espònsors a Airbnb. A més del suport d'aquesta plataforma, terres Catalunya segueix comptant amb el de l'Ajuntament de Tortosa, l'Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Tarragona. Empreses com B The Travel Brand o Sant Josep Wines també han confirmat el seu suport al festival.

El festival terres Catalunya - INTERNATIONAL ECO & TRAVEL FILM FESTIVAL es celebrarà del 2 al 5 de maig a Tortosa. Les projeccions es realitzaran entre la sala petita de l'Auditori Felip Pedrell i el Mercat de Tortosa. L'organització informa que les inscripcions avancen a bon ritme per a les tres competicions i que s'espera superar la bona participació de la passada edició, en la que 98 produccions de 12 països diferents van estar presents a la competició oficial, provinents de 12 països diferents (Estats Units, Mèxic, Brasil, Perú, Taiwan, India, Itàlia, Alemanya, Gran Bretanya, Eslovènia, Portugal i Itàlia) i amb uns 500 espectadors en les diferents sessions de projecció.

A banda de ser un festival dedicat a l'audiovisual turístic, terres també és un espai de reflexió i debat al voltant de la comunicació de l'experiència turística, i en aquest sentit, se celebra en els mateixos dies el congrés terres LAB, que acull conferències, taules rodones, workshops i “estudis de cas” per compartir i analitzar experiències professionals i noves tendències, però també per reflexionar des de l'àmbit acadèmic i del coneixement. L'organització ha avançat que a finals d'aquest mes de gener donarà a conèixer el programa complet de la segona edició del terres LAB.