Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Terra Alta presenta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder

Se celebraran del 23 de febrer al 25 de març i en l’edició d’aquest 2018 hi participen un total de catorze restaurants terraltins

Etiquetes   gastronomia, terra alta, jornades gastronomiques

Publicat el20/2/2018

La Terra Alta presenta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Catorze restaurants de la Terra Alta oferiran menús amb el corder com a plat principal


La Terra Alta celebrarà del 23 de febrer al 25 de març les novenes Jornades Gastronòmiques del Corder, un certamen gastronòmic que té l'objectiu de promocionar els productes de qualitat de la contrada, especialment el corder, però també l'oli i el vi, entre altres.

En l'edició d'enguany s'han sumat a la iniciativa un total de catorze restaurants de les poblacions d'Arnes, Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs. Oferiran menús especials en què la carn de corder hi serà present, sobretot en els plats principals, acompanyada de l'oli, el vi, les pastes, la mel, els licors... de la Terra Alta.

El creixent interès del consumidor per una alimentació sana, basada en productes de qualitat, elaborats d'una manera sostenible i natural, fa que cada cop es valore més els productes ecològics o integrats, de proximitat, de quilòmetre zero, i el corder de la Terra Alta encaixa perfectament en aquests criteris.

La carn del corder criat a la Terra Alta té unes característiques especials perquè és el producte del treball d'uns pastors que mantenen viva la ramaderia extensiva, tradicional de les nostres comarques, i del sacrifici dels animals a la mateixa comarca. Tot plegat és garantia de qualitat, de benestar animal i de sostenibilitat.

Les Jornades són una iniciativa del Consell Comarcal de la Terra Alta que compta amb el suport de la DOP Oli de la Terra Alta, de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i de l'Associació de Turisme Rural comarcals.


La Terra Alta presenta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder La Terra Alta presenta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder

La Terra Alta presenta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...