Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La Societat de Caçadors d'Ulldecona engega una campanya de repoblació de fauna salvatge

La campanya pretén enfortir la població al terme municipal de perdiu roja, una espècie que s’ha vist reduïda notablement en els darrers anys

Etiquetes   natura patrimoni, fauna, montsia, ulldecona

Publicat el1/3/2018

La Societat de Caçadors d’Ulldecona engega una campanya de repoblació de fauna salvatge | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Les perdius per a la campanya de repoblació s'han adquirit a Cinegètica Peris


La passada setmana, coincidint amb la fi de la temporada hàbil de caça, la Societat de Caçadors d’Ulldecona, amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Ulldecona, va engegar una campanya de repoblació de fauna salvatge, en concret de perdiu roja (Alectoris rufa). La població d'aquesta espècie s'ha vist reduïda notablement en els darrers anys a tot el nostre territori, per diversos factors.

Les perdius s'han adquirit a Cinegètica Peris, un dels millors criadors del territori ebrenc, i que treballa per la reproducció aquesta espècie en estat de semillibertat.

Amb aquestes accions, sumades al tancament temporal de diferents zones del terme municipal d’Ulldecona, la Societat de Caçadors pretén enfortir la població de l’espècie. Per aquest motiu, l’entitat demana respecte pels diferents elements degudament senyalitzats que s’hi han instal.lat a diferents indrets del terme municipal.

comparteix-ho