Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


S'inaugura la rehabilitació i millora del Pas de l'Ase

Es tracta del tram del GR-99 i Camí de Sirga que transcorre entre Garcia i Ascó

Etiquetes   entorn, turisme, cami de sirga, asco, garcia, miravet, iu ebre, gr99

Publicat el10/12/2021

S’inaugura la rehabilitació i millora del Pas de l’Ase | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, va visitar la passada setmana les Terres de l'Ebre, fent parada a la Ribera d'Ebre, on va presidir la inauguració de la rehabilitació i millora del GR-99 i Camí de Sirga, en el tram conegut com el Pas de l'Ase, entre Garcia i Ascó.

Durant la inauguració del tram al Pas de l'Ase del GR-99, la tinenta d'alcaldia d'Ascó, Carolina Baiges, i l'alcaldessa de García, Blanca López, van posat de relleu la importància de recuperar eixos històrics com és el camí de Sirga per potenciar el turisme actiu a la zona. Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal, va destacar que l'actuació realitzada en aquest tram del Camí de Sirga al Pas de l'Ase , “va en la línia de la diversificació econòmica que des de la comarca s'està impulsant i la qual és el resultat de la col·laboració del Consell Comarcal amb els diferents municipis implicats”. Carim també ha avançat que la intenció seguir treballant en l'adequació del Camí de Sirga per exemple més enllà de Miravet per aconseguir unir el Camí de Sirga amb la Via Verda i teixir d'aquesta manera itineraris de llarg recorregut i en xarxa.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho