suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Sant Jaume d'Enveja regula l'ús de les platges i del litoral del municipi

El Ple municipal va aprovar l’ordenança reguladora de l’ús, seguretat i conservació de les platges i del litoral municipal, la qual queda sotmesa a informació pública durant 30 dies perquè es puguin presentar les corresponents reclamacions o suggeriments

Etiquetes   entorn, turisme, turisme familiar, turisme natura, platges, sant jaume enveja, delta ebre, terres ebre

Publicat el25/2/2021

Sant Jaume d’Enveja regula l’ús de les platges i del litoral del municipi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Ple de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja va aprovar aquest passat dilluns 22 de febrer, l'ordenança reguladora de l'ús, seguretat i conservació de les platges i del litoral municipal, a proposta de les regidories de Turisme, Sostenibilitat, Activitats Tradicionals, degut a l'increment de banyistes i de pescadors a les platges de la població i davant la necessitat de garantir la seguretat de tothom i la conservació de les mateixes.

Les ordenances contemplen la definició i senyalització d'una zona de pesca de 800 metres de llargada on a l'estiu tindrà preferència la pesca sobre l'activitat banyista les 24 hores del dia, quedant prohibida la pesca recreativa en horari diürn a la resta de platges del municipi. Es defineix també una zona com a platja naturista de 1880 metres de llargada a la platja del Serrallo. També s'habilitarà i senyalitzarà una zona de platja de 200 metres de llargada destinada als gossos.

L'ordenança també regula els drets i els deures de les persones usuàries, l'ocupació amb guinguetes, tendals, ombrel·les, estacionament de vehicles, el desenvolupament d'activitats culturals i esportives, i les emissions sonores i lumíniques, així com l'obligació de recollir i emportar-se els residus, respectar la vegetació dunar i la prohibició de l'acampada.

El Ple va aprovar per unanimitat aquesta ordenança que serà sotmesa a informació pública durant 30 dies perquè es puguin presentar les corresponents reclamacions o suggeriments.


Font: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho