Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Els restaurants d'Ulldecona, Les Moles i l'Antic Molí i el Villa Retiro de Xerta, revaliden l'Estrella Michelin

El Quatre Molins de Cornudella de Montsant també ha revalidat l’Estrella aconseguida l’any passat

Etiquetes   vida activa, restauració, turisme gastronomic, terres ebre, montsia, baix ebre, priorat, cornudella de montsant

Publicat el15/12/2021

Els restaurants d’Ulldecona, Les Moles i l’Antic Molí i el Villa Retiro de Xerta, revaliden l’Estrella Michelin | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Palau de les Arts Reina Sofia de València va acollir ahir la nit la gala del repartiment de les estrelles de la Guia Michelin 2022, un guardó que reconeix als millors restaurants de l'estat espanyol.

Els restaurants ulldeconencs Les Moles i l'Antic Molí, capitanejats pels xefs Jeroni Castell i Vicent Guimerà, respectivament i el Villa Retiro de Xerta, dirigit pel xef Fran López, van revalidar un any més l'Estrella Michelin.

En el cas de Les Moles, aquesta és la novena vegada consecutiva que se li atorga aquest reconeixement. L'Antic Molí revalida per sisè any l'Estrella i renova per segon any l'Estrella Verda, un premi a la sostenibilitat. Fran López, a més de revalidar l'Estrella que des del 2009 ostenta el seu restaurant Villa Retiro de Xerta , també la continua mantenint al restaurant Xerta de Barcelona.

Pel que fa al Priorat, el restaurant de Cornudella de Montsant Quatre Molins, del xef Rafel Muria, revalida l'estrella que li van atorgar l'any passat.


Per: Redacció

Foto: Pixabay