Temporada de teatre Benicarló 2023

CAT | ES


La Reserva Natural de Sebes celebra la Festa de les Cigonyes

Una jornada festiva i familiar, amb moltes activitats, que va acabar amb l’alliberament simbòlic d’una cigonya

Etiquetes   natura, flix, reserva natural sebes, ribera ebre, oci actiu

Publicat el7/5/2019

La Reserva Natural de Sebes celebra la Festa de les Cigonyes  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Moment de l’alliberament d’una cigonya


Aquest passat diumenge, la Reserva Natural de Sebes a Flix (Ribera d’Ebre), va acollir la celebració de la XVII Festa de les Cigonyes, un jornada festiva i familiar farcida d'activitats i sorpreses.

Grups d’animació, tallers, el trenet, un record emotiu a la Magnòlia (l’euga del carruatge de Sebes), un pastís de 25è aniversari per a la Blanqueta (una de les eugues de cavall de la Camarga de la Reserva de Sebes), i l’alliberament simbòlic d’una cigonya.

Un any més, hi va haver un punt de recollida de donatius, on es podia adquirir la polsera solidària a un preu de 2€. Amb els diners recollits es compraran aliments i productes de neteja infantil per a famílies amb dificultats que gestionaran els serveis socials del Consell Comarcal.

La 17a Festa de le Cigonyes està organitzada per la Reserva Natural de Sebes, el Grup de Natura Freixe i l'Ajuntament de Flix, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, la Xarxa de Custòdia del Territori, el CERE. Ercros, el BBVA, Bon Preu, Trans-Català Rodes SL i la pastisseria Larrosa.


Font i fotos: Grup de Natura FreixeEports Ample de Banda i Internet