suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Els Reguers viuran este cap de setmana, 29 i 30 d'octubre, la 15a Fira del Rovelló

El diumenge 6 de novembre, la fira tindrà una última activitat amb la sortida al Port per a buscar bolets

Etiquetes   vida activa, bolets, parc natural ports, tortosa, els reguers

Publicat el26/10/2022

Els Reguers viuran este cap de setmana, 29 i 30 d’octubre, la 15a Fira del Rovelló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana, el poble dels Reguers tornarà a viure la Fira del Rovelló. Enguany arriba a la quinzena edició, amb parades de venda de bolets i també la presència de diferents entitats i associacions del municipi. La fira tindrà lloc entre el dissabte 29 i el diumenge 30 d'octubre.

La inauguració d'enguany, dissabte a les 17.30 h, anirà a càrrec de l'AMPA de l'escola. Prèviament, el recinte ja estarà obert des de les 10 h del matí, i durant tota la jornada acollirà diverses activitats. Algunes també serviran per a posar en valor un altre producte molt representatiu dels Reguers, com la confecció d'elements o artesania amb pauma: l'Associació de Dones dels Reguers faran una demostració de llatar a les 12.30 h.

Entre les novetats, també s'afegeix el primer concurs i exposició d'olives posades de casa, obert a la participació de tothom. A les 13 h, al Casal. A més a més, a les 19.30 h es farà una degustació de moniatos al Casal.

Durant la tarda també hi haurà les actuacions dels Abanderats de la Festa del Renaixement de Tortosa i del ball de cavallets del grup de Gaiters de l'Aguilot. Ja a la nit, la jornada de dissabte acabarà amb una nit jove amb l'actuació de Dani Calau.

L'endemà diumenge, a les 11 h, també es posarà en valor uns altres productes característics de la tardor: les mangranes, els gínjols i els caquis. Ho farà difonent les propietats que tenen, en un acte al Casal, que també quedarà decorat pels xiquets de la població. A les 17 h està prevista una ballada de jotes i, a les 20 h, una xocolatada solidària a benefici de La Marató de TV3 per les malalties del cor.

La setmana següent, el diumenge 6 de novembre, la fira tindrà una última activitat amb la sortida al Port per a buscar bolets. A les 9 h es farà l'esmorzar ‘rovelloner' i a les 15 h es farà el dinar d'estofat i concurs de rovellons.


Per: Redacció


comparteix-ho